AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi'ne nasıl giderim? İşte ulaşım rehberi!

7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Büyük İstanbul Mitingi’ne erişim için ulaşım rehberi yayımladı. İstanbul’un dört bir yanından binlerce otobüs hareket edecek, Marmaray’a entegre ücretsiz ring seferleri yapılacak.

GİRİŞ 05.05.2023 10:47 GÜNCELLEME 05.05.2023 10:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Büyük İstanbul Mitingi’ne erişim için ulaşım rehberi yayınladı. İstanbul’un dört bir yanından 10 bin otobüs hareket edecek. Marmaray’a entegre ücretsiz ring seferleri yapılacak. Atatürk Havalimanı metrosu ile de doğrudan erişim sağlanabilecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ‘Yüzyılın Mitingi’ hedefiyle gerçekleştireceği Büyük İstanbul Mitingi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milyonlara ev sahipliği yapacak miting alanında hummalı çalışma sürerken vatandaşların alana rahatlıkla erişebilmesi için ulaşım rehberi yayınlandı.

OTOBÜS

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin gazetecilere verdiği bilgilere göre, vatandaşların miting alanına kolaylıkla ulaşabilmesi için 39 ilçeden toplamda 10 bin otobüs hareket edecek. Her ilçede otobüsler, ilçe başkanlıklarının belirlediği noktalardan hareket edecek.

MARMARAY

Miting alanına Marmaray ile gelmek isteyenler Yeşilyurt/Yeşilköy durağında inecek. Buradan miting alanına kısa aralıklarla sık sık ücretsiz ring seferleri yapılacak.

METRO

Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nı tercih edecek vatandaşlar G-1 ve G-2 kapılarından yaya olarak miting alanına ulaşabilecek.

ATATÜRK HAVALİMANI - MİLLET BAHÇESİ HARİTASI

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Buse 11 ay önce Şikayet Et
    Tuzladan gelicez Reisim.
    Cevapla
  • Buse 11 ay önce Şikayet Et
    Tuzladan gelicez canim reisimiz
    Cevapla
  • sait dicleli 11 ay önce Şikayet Et
    cemil bey sizin gözunüzden gelsin reis ne versede şükür etmezsin allah tan kork daha ne yapsn 13.15 milyon maaş aliyorsun dahada gözün duymuyor rabim o aldığınıda nasip etmesin şükürsuz
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Gönüller bir olsun
    Cevapla
  • Yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    Tekirdağdan katılacağız bizide bekleyin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım