Camdaki Kız'da yürekleri dağlayan veda! Bir ismin daha ayrıldığı resmen gün yüzüne çıktı

Camdaki Kız dizisinde ilk bölümden itibaren üstlendiği ‘Gülcihan Koroğlu’ karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Devrim Yakut’un hikayesi noktalandı ve son defa kameralar karşısına geçti.

Camdaki Kız'da yürekleri dağlayan veda! Bir ismin daha ayrıldığı resmen gün yüzüne çıktı
Camdaki Kız'da yürekleri dağlayan veda! Bir ismin daha ayrıldığı resmen gün yüzüne çıktı
GİRİŞ 07.05.2023 09:22 GÜNCELLEME 07.05.2023 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D’in uzun ömürlü projesi Camdaki Kız'da ekran başındakilere duygu seli yaşatan ve sosyal medya gündemine oturan bir ayrılık gerçekleşti. Camdaki Kız'da gerek Rafet’in eşi gerekse Sedat, Selen ve Muzo’nun annesi rolüyle ekran önüne çıkan Devrim Yakut macerasının resmen sonuna geldi.

Ateş Kuşları final mi yoksa sezon finali mi yapacak? ATV'den ses getirecek açıklama!Ateş Kuşları final mi yoksa sezon finali mi yapacak? ATV'den ses getirecek açıklama!

Senaryo icabı ölümcül bir hastalığa yakalanan ‘Gülcihan Koroğlu’ karakteri yaşam savaşına yenik düştü ve o da projeye veda edenler kervanına katıldı. Hayata gözlerini yuman Gülcihan’ın vedası yürekleri yakıp kavururken, o sahneyi izleyenler de etkisi altına kalıp gözyaşlarına hakim olamadı. Hikayesi bittiği için Camdaki Kız’la yolları ayıran Devrim Yakut mesleki kariyerinde Payitaht Abdülhamid, Keşanlı Ali Destanı, Ben Onu Çok Sevdim, Cesur ve Güzel gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • selami 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlarimiz kendilerini dizilerle avutuyor.. cok yazik.. sanal alemden cikamadik bir türlü.. halbuki insanin kendine gelmesi icin mutlaka yalniz kalmasi sart.. istemesede sevmesede bir süre yalniz kalmak tedavi gibi, ilac gibi geliyor insanin ruhuna ve zihnine.. bunu ögrenmemiz lazim Türk milleti olarak.. ögrenmedikce cok büyük hayal kirikliklari yasariz devamli.. diziler yasaklanmali..
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    aglamak istiyorum o kadar cok ønemli konu sanki dunya dizi baslar biter kimse panik yapmaz biz de ie haber oluyor
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü...!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri