Kızılcık Şerbeti’nde transfer bombası patladı! Acun Ilıcalı'nın yarışmasıyla tanınmıştı

Acun Ilıcalı’nın programı Survivor Türkiye’yle tanınırlık kazanan ve son olarak Üç Kız Kardeş projesinde oyunculuk performansını sergileyen Yiğit Dikmen, Kızılcık Şerbeti’ne transfer edildi.

Kızılcık Şerbeti’nde transfer bombası patladı! Acun Ilıcalı'nın yarışmasıyla tanınmıştı
Kızılcık Şerbeti’nde transfer bombası patladı! Acun Ilıcalı'nın yarışmasıyla tanınmıştı
GİRİŞ 07.05.2023 09:20 GÜNCELLEME 07.05.2023 09:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye programının 2014 sezonunda yarışma fırsatı elde eden ve bu sayede geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Dikmen’in yeni adresi belli oldu.

Camdaki Kız'da içleri sızlatan ayrılık! Veda edenler kervanına 1 isim daha eklendiCamdaki Kız'da içleri sızlatan ayrılık! Veda edenler kervanına 1 isim daha eklendi

Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş’te rol aldığı ‘Özgür’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen, Show TV’nin rekortmen projesi Kızılcık Şerbeti’yle sözleşme imzaladı.

Ateş Kuşları final mi yoksa sezon finali mi yapacak? ATV'den ses getirecek açıklama!Ateş Kuşları final mi yoksa sezon finali mi yapacak? ATV'den ses getirecek açıklama!

Daha önce de Şehrin Melekleri, Hayat Mucizelere Gebe ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi projelerde boy gösteren Yiğit Dikmen’in Kızılcık Şerbeti’nde hangi rolü oynayacağı netlik kazandı. Oyunculuğunun yanı sıra futbol ve Crossfit kariyeri de bulunan Yiğit Dikmen, Kızılcık Şerbeti’nde ‘Serdar’ karakteriyle bambaşka bir renk getirmeye geliyor. Hikayesiyle senaryoya hareketlilik katmaya hazırlanan Yiğit Dikmen’in Kızılcık Şerbeti’nde rol icabı yolu Çimen karakteriyle kesişecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kaldırın 11 ay önce Şikayet Et
    Kaldırın bu ahlaksız diziyi çapraz ilişkiler yumağı aile kurumunu yok ediyor
    Cevapla
  • Nesrin 11 ay önce Şikayet Et
    Bakmayin ozaman yabanci filmleri izliyorsunuz orda ahlak yok deyilmi zihniyet bozuklugunuz var sizin
    Cevapla
  • Sjsckvdkfd jdgjdg 11 ay önce Şikayet Et
    Bence kaldırmayın güzel gidiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!