TEM Otoyolunda feci kaza: Araç ikiye bölündü

Sultanbeyli’de meydana gelen trafik kazası sonucu bir araç ikiye bölündü. Kazada araçtaki 2 kişi yaralandı.

TEM Otoyolunda feci kaza: Araç ikiye bölündü
TEM Otoyolunda feci kaza: Araç ikiye bölündü
GİRİŞ 06.05.2023 08:57 GÜNCELLEME 06.05.2023 08:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay saat 23.30'da TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre 55 SB 181 plakalı aracın sürücüsü makas atarken direksiyon hakimiyetini kaybederek seyir halindeki 64 AN 307 plakalı otobüse, yoldan geçen diğer araçlara ve bir kamyona çarptı.

Kaza sonucu araç ikiye bölünürken araç sürücüsü Berat Yeni ve yanındaki kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yapan aracın sürücüsü ve yanındaki kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla TEM Otoyolu Ankara istikameti yeniden trafiğe açıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Kazayla ilgili konuşan kamyon şoförü Adem Şahoğlu, “Maltepe Cezaevinin oradaki bir kargo firmasından çıktık. Otoyola girdim. Arkadaş alkollüymüş. Öbür arkadaşı da suçu üzerine aldı. Bu arkadaş makas atarak gelirken otobüse vurdu sonra benim önüme düştü. Sonra baktım arkamdan gelen bir taksiye vurdu. Gördüğünüz gibi durum ortada, araç ikiye ayrıldı. Araçta 2 kişi olduğunu söylediler, birini yere yatırdılar. Başka bir şey görmedim” dedi.

Kazayla ilgili konuşan otobüs yolcularından İsa Ören, “Harem otogarından çıktık. Denizli'ye doğru gidiyorduk. Şu gördüğümüz karşıdaki araç bir sağ bir sol yaparak iki arabanın ortasına girdi. Bizim şoför de kurtarmak için manevra yaptı ama araca tam sol taraftan vurdu. Araç ikiye bölündü, araçtan 2 yaralı çıkardık. Ambulansla gönderdik. Bizim muavin de yaralı” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ertuğrul Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz, ikibin yılının altındaki tüm araçları trafikten çekmeli ve 150.000₺ ruhsatıyla berabar geri dönüşüme göndermeli ve bu araçların sahiplerine ötv'siz sıfır araç vermeli, başkalarına satışını gerekirse beş yıl yasaklamalı belki maliyet yüksek olur ancak bir iki sene içierisinde amorti eder.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    teneke yığınından ancak bu kadar
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün eski araba olarak doğan Şahin ne olursa olsun bunlar Türkiye caddelerinden men edilmeli kullanan da tehlikede içinde oturan da tehlikede ve dışarıda millette tehlikede
    Cevapla
  • 1şey, herşey 1 yıl önce Şikayet Et
    Tofaş üreticisinin sorumluluğu yokmu?
    Cevapla
  • Şanlı Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    O ikiye bölünmüş arabayı toplar yine makas atar mı acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...