MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar!

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişinin yakalandığını duyurdu. Yapılan incelemede, yakalanan şahıslardan ikisinin PKK/KCK/YPG, birinin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar!
MSB duyurdu: Sınırda yakalandılar!
GİRİŞ 06.05.2023 11:28 GÜNCELLEME 06.05.2023 15:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Hudut Kartallarımız, Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede, yakalanan şahıslardan ikisinin PKK/KCK/YPG, birinin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ertuğrul Gazi 11 ay önce Şikayet Et
    Terör örgütleri beraber çalışıyor
    Cevapla
  • Gerekli olan 11 ay önce Şikayet Et
    Niye yakalıyorsunuz ? Sarı torbaya koyun gitsin.
    Cevapla
  • Ali Coşman 11 ay önce Şikayet Et
    YPG hani DEAŞ'ı öldürüyor du hepsi bir olmuş ABD hepsinin bası her PKK YPG daeş öldüğünde vay vay çalıyorlar hepsinin Atası aynı kişi
    Cevapla
  • cakır 11 ay önce Şikayet Et
    sağ teslim almayın kardeşim öldürün biz beslemek zorunda değiliz onları madem muhalefet gelince bunları serbest bırakacam diye söz veriyor sizde sağ tesilim almayın bir zahmet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt