Twitter'den Başkan Erdoğan karşıtı skandal hareket! Seçim öncesi bir operasyon daha!

Twitter, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Tarihi rekor kırılan Büyük İstanbul Mitingi sırasında gündem olan TürkiyeSanaEmanet etiketi twitter tarafından gündemden düşürüldü.

GİRİŞ 07.05.2023 20:11 GÜNCELLEME 07.05.2023 20:26
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Twitter, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Tarihi rekor kırılan Büyük İstanbul Mitingi sırasında gündem olan #TürkiyeSanaEmanet etiketi twitter tarafından gündemden düşürüldü.

KISA SÜREDE TWİTTER GÜNDEMİNE GİREN TÜRKİYESANAEMANET ETİKETİ DÜŞÜRÜLDÜ

İstanbulluların yoğun katılım gerçekleştirerek tarihi bir rekora imza atılan AK Parti'nin düzenlediği Büyük İstanbul Mitingine katılamayan vatandaşlar sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini eksik etmedi.

Öte yandan daha önce birçok kez seçimlere müdahale etmesiyle gündeme gelen Twitter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini sosyal medya üzerinden sürdüren vatandaşların kısa sürede Twitter trendlerine soktuğu #TürkiyeSanaEmanet etiketini trendlerden düşürdü.

Twitter'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yürüttüğü operasyon sosyal medyada yoğun tepki çekti.

TEKRARDAN GÜNDEME GİRDİ

Vatandaşlar tarafından kısa sürede trendlere sokulmasının ardından gündemden düşürülen #TürkiyeSanaEmanet etiketi 20.02 itibariyle tekrardan twitter gündemine girdi. Etiketin tekrardan trendlere girmesiyle etkileşim sayısı kısa sürede 300 bine yaklaştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • ... 11 ay önce Şikayet Et
    sizde bu twitteri düşürün...silin telefonlarınızdan...benim yok...olsa anında silerdim...bunlarda terörist destekçisi...
    Cevapla
  • dede 11 ay önce Şikayet Et
    tüm SOSYAL MEDYA YI KAPATACAKSIN HEPSİ BİZİM İÇİN ZARARLI ULUSAL GÜVENLİK İÇİN KAPATIN
    Cevapla
  • dedem 11 ay önce Şikayet Et
    sanal sıstemde calısan genclerımız haydı sıra sızde , bu twıt haydutlarına ders verme zamanı
    Cevapla
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Boşverin kardeşim kafirden dost olmaz ,adamlar trumpu yedi ,bidonu yiyecek skandal demeyin,onlarin vazifesi,Dunya Müsluman'larindan satilmayanlar uyansik artik Rabbbimmm.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hazımsızlık ne olacakki baska
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik