Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı

Sezon finaline doğru adım adım yaklaşılırken Kıvanç Tatlıtuğ'u ekranlara döndüren Aile dizisinde dinamizmi artıracak bir transfer hamlesine daha imza atıldı. Gerek tiyatro ve sinema gerekse dizi oyuncusu olan Rüçhan Çalışkur, Aile dizisinde üstleneceği 'Kıymet' karakteriyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı
Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı
GİRİŞ 08.05.2023 10:16 GÜNCELLEME 08.05.2023 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına başladığı ilk bölümden beri büyük bir ilgiyle takip edilen ve her hafta sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasındaki yerini alan Aile dizisine taze kan geliyor. Bilindiği gibi çok yakın bir zaman önce usta isim Musa Uzunlar ekibe yerleştirilmiş ve hikayesiyle izleyenleri etkisi altında bıraktırmıştı. Bu gelişmenin hemen arkasından Show TV'den yepyeni bir transfer hamlesi daha geldi ve Rüçhan Çalışkur da Aile dizisinin üyesi oldu.

Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: Teklife evet dedi! Taner bozkır topraklarını terk edecek mi?Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: Teklife evet dedi! Taner bozkır topraklarını terk edecek mi?

Oyuncu kimliğinin yanı sıra seslendirme sanatçısı olarak da tanınırlık kazanan, son olarak Kusursuz Kiracı projesiyle kameralar karşısına geçen Rüçhan Çalışkur, sürpriz bir karakterle ekranlara bomba gibi dönüyor. Güçlü konusu ve iddialı kadrosuyla 7 Mart'tan beri ekran macerasını sürdüren Aile dizisinin yeni oyuncusu Rüçhan Çalışkur'un hangi rolü üstleneceği netlik kazandı. Deneyimli oyuncu Rüçhan Çalışkur, Ahmet Katıksız'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Aile projesinde İlyas Koruzade'nin annesi 'Kıymet' karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Aile dizisiyle sözleşme imzalayan Rüçhan Çalışkur mesleki kariyerinde İşte Bu Benim Masalım, Masumiyet, Avlu, Kalp Atışı, Yılanların Öcü, Ihlamurlar Altında ve Unutma Beni gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Adıyaman 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri dizileri ALLAH aşkına konu yapmayın nolur lütfen. Haber ekibinize etiğinize yakışmıyor. Biz AKP yandaşıyız bizi İslamiyet ruhu bağlar, eğer siz bunlara daha fazla meylederseniz biz sizi terk ederiz,az olan çoğunluk biziz çünkü biz ALLAH rızası için yaşamaya gayret gösterenleriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi