Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: Teklifi resmen onayladı! Taner bağlarını koparabilecek mi?

TRT1'in en çok izlenen projelerinden biri olan Gönül Dağı 97.bölüm fragmanında Taner'in önemli bir yol ayrımına girdiği sahne yankı uyandırdı. Sıkı takipçilerinin soluk soluğa seyrettiği Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Taner'in teklifi kabul etmesi ve İstanbul'a gidecek olması damgasını vurdu.

GİRİŞ 10.05.2023 12:34 GÜNCELLEME 10.05.2023 12:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadrosu, oyunculuk performansları ve senaryosuyla izleyenlerin en fazla tercih ettiği yapımlarından başını çeken Gönül Dağı 97.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Yeni bölüm fragmanında, 'Bu şartlarda, bu imkanlarda bir roketi yapabilmeniz imkansız' cevabını alan Taner büyük hayal kırıklığına uğrar ve beraberinde olayların seyrini değiştirecek bir teklif gelir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladıKıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı

Gönül Dağı'nda önemli bir yol ayrımına giren Taner'in belirli bir süre düşünmesinin ardından kendisine sunulan teklife onay vermesi dikkatleri çekti. Bozkır topraklarında evladıyla beraber hayatını idame ettirmeye çalışan ve Dilek'in eksikliğinin etkisiyle bir hayli zorlanan Taner'e İstanbul yolu görünür. Taner'in yaşadığı yeri oğluyla birlikte gerçekten terk edip etmeyeceği izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırırken, akıbetinin ne olacağı yeni bölümde kesinlik kazanacak. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın, yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in ve senaristliğini Teoman Gök'ün üstlendiği Köprü Film imzalı Gönül Dağı 97.bölümüyle 13 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da ayrılık üstüne ayrılık! Üçü birden teker teker veda ediyorBen Bu Cihana Sığmazam’da ayrılık üstüne ayrılık! Üçü birden teker teker veda ediyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    aman filimi bitirmeyin
    Cevapla
  • Vatan sevdalisi 11 ay önce Şikayet Et
    Teknofeste gidicek muhtemelen dizinin onumuzdeki bolumunde ciritci amca guzel bir msj veriyor secimin onundeki son gecede ;icadi olmayan memleket ayakta kalamaz,iste size bagimsizlik mucadelesi iste size vatanseverlik firsati!!! Tabi anlayabilene…..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!