ATV dizisi finalden nasibini aldı! Bir Küçük Gün Işığı seyircisini şoka sokan gelişme...

Sezon sonunun gelip çatmasıyla beraber TV ekranlarında yayın faaliyetini sürdüren dizi projelerinin akıbeti teker teker açıklanmaya başladı. ATV’de dram yüklü sahneleriyle ekran başındakilere unutulmayacak dakikalar yaşatan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ekran ömrü resmen tükeniyor.

ATV dizisi finalden nasibini aldı! Bir Küçük Gün Işığı seyircisini şoka sokan gelişme...
ATV dizisi finalden nasibini aldı! Bir Küçük Gün Işığı seyircisini şoka sokan gelişme...
GİRİŞ 28.05.2023 11:58 GÜNCELLEME 28.05.2023 11:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çeşitli kanallarda ekran serüvenine devam eden dizi projeleri hakkında sezon finali veya final olmasına karar verildiği döneme girildi. İzleyenler takip ettikleri yapımların akıbetinin ne olacağını, bir sonraki sezon yayınlanıp yayınlanmayacağını öğrenmek için gelecek açıklamaya dikkat kesildi. Bilindiği üzere 5 Eylül’de ilk defa yayın hayatına adım atan ve birbirinden dramatik sahneleriyle izleyenlere duygu seli yaşatan Bir Küçük Gün Işığı hakkında hayal kırıklığına uğratacak haber geldi.

TRT projesine evet diyen Tamer Karadağlı'nın yeni rolü gündem oldu! Serhat dizisinde...TRT projesine evet diyen Tamer Karadağlı'nın yeni rolü gündem oldu! Serhat dizisinde...

Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisini bir araya getiren ve Birol Elginöz’ün senaristliğini üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı, final yapacak diziler kervanına katılıyor. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve Nazlı Heptürk’ün ise yapımcılığını üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı’nın yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Şimdiye kadar 33.bölüm yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı’nın final tarihi de netleştirildi ve 36.bölümde ekranlara veda edeceği bilgisi izleyici kitlesiyle paylaşıldı.

Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: O teklife onay verdi! Taner, yaşadığı yeri bırakıyor mu?Gönül Dağı 97.bölüm fragmanı: O teklife onay verdi! Taner, yaşadığı yeri bırakıyor mu?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • kayıpnesil 11 ay önce Şikayet Et
    atv dizileri bu ülkenin altına dinamit koydu ve patladı ...diğer kanallar zaten kendine yakışanı yapıyor
    Cevapla
  • Aycan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın tüm dizileri yarıda kalıyor
    Cevapla
  • Bayram 11 ay önce Şikayet Et
    diziler zaten İslami yaşam tarzına ,aileye uygun değil Bi de geçen cumhur karşıtı biri bu kanaldaki eşcinsel sahneleri gösterdi Bi de hükumet destekçisi olacak gidin önce eşcinsel kadroları dağıtın
    Cevapla
  • huseyinl 11 ay önce Şikayet Et
    En soğuk ve itici karakterleri toplarsan kim neden izlesin? İlk tanıtımında kadroyu görmek bile diziden uzaklaşmama yetti.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Aile yapısına çok büyük zarar veren bu dizilerin atv gibi bir kanalda yayınlanması hem çok üzücü hemde çok şaşırtıcı! Tez zamanda düzeltilmesi dileğiyle .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri