Payitaht Abdülhamid'den Mevlana Celaleddin Rumi'ye geçen ismin imajı ortalığı salladı!

2017 – 2021 yılları arasında TRT1’de yayına giren ES Film imzalı Payitaht Abdülhamid’in unutulmaz ismi Bülent İnal, TRT dijitalde yayınlanan Mevlana Celaleddin Rumii dizisindeki performansıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Payitaht Abdülhamid'den Mevlana Celaleddin Rumi'ye geçen ismin imajı ortalığı salladı!
Payitaht Abdülhamid'den Mevlana Celaleddin Rumi'ye geçen ismin imajı ortalığı salladı!
GİRİŞ 21.05.2023 16:52 GÜNCELLEME 21.05.2023 16:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bir döneme damgasını vuran Payitaht Abdülhamid’te 5 sezonluk bir oyunculuk deneyimi yaşayan ve burada üstlendiği ‘2. Abdülhamid’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Bülent İnal’ın yeni adresi belli oldu.

ATV, 1 dizisini daha yayından kaldırıyor! Bir Küçük Gün Işığı için tüm umutlar tükendiATV, 1 dizisini daha yayından kaldırıyor! Bir Küçük Gün Işığı için tüm umutlar tükendi

Uzun bir süre boyunca tarihi bir dizide rol alan ve mesleki kariyerinde birbirinden iddialı yapımlarda oyunculuğunu sergileme fırsatı yakalayan Bülent İnal, TRT dijital platformunun sürpriz dizisiyle el sıkıştı.

Deneyimli oyuncu Bülent İnal, TRT’nin ‘Tabii’ isimli dijital platformunda yayın hayatına merhaba diyen Mevlana Celaleddin Rumii dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüş yaptı.

Mevlana Celaleddin Rumi’nin yaşantısının gözler önüne serildiği ve Konya ilinde çekimlerinin sıkı bir tempoda yapıldığı Mevlana Celaleddin Rumii’yle sözleşme imzalayan Bülent İnal, yeni rolüyle izleyenlerin takdirini topladı.

Güçlü konusu ve zengin kadrosuyla ekran başındakilerden tam not almayı başaran Mevlana Celaleddin Rumii’nin yönetmenlik koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Kale Film Aş. imzasıyla Tabii platformunda seyircilerin karşısına geçen dönem dizisi Mevlana Celaleddin Rumii’nin senaryosunu Milay Ezengin ve Ali Aydın kaleme alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Semerkandi 11 ay önce Şikayet Et
    Bence bu filmde Mevlana hz kadar Şemsi Tebrizi hz de yer bulmalıydı o gönül erlerinden biri eksik kaldımı olmaz zaten onu o yapan o mübarek idi
    Cevapla
  • SELÇUKİ 11 ay önce Şikayet Et
    Açıkçası Edebi dil Türkçemizi katletmek için her zaman gafil davranıyoruz.Gönüller Sultanı Hz Mevlana dizisinin başlığına Rumi eklenmesine şiddetle karşıyım.Neden Mevlana Celaleddini SELÇUKİ denmiyor.Aklım hafsalam almıyor.
    Cevapla
  • aziz 11 ay önce Şikayet Et
    Beni hacı bayramı veli aşkın yolculuğu çok etkiledi tavsiye ederim
    Cevapla
  • yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    gezici adam trt sayesinde cebini dolduruyor..!!!
    Cevapla
  • dadaş 11 ay önce Şikayet Et
    evet buda bir gezici idi ama umarım o saçma santcı tiplemesinden dönmüştür çünkü abdulhamid hanı çok güzel öynadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi