Yunan mezalimi! İzmir açıklarında 10 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itildiği belirlenen 10 düzensiz göçmen kurtarıldı. Yabancı uyruklular, işlemin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Yunan mezalimi! İzmir açıklarında 10 düzensiz göçmen kurtarıldı
Yunan mezalimi! İzmir açıklarında 10 düzensiz göçmen kurtarıldı
GİRİŞ 09.05.2023 18:43 GÜNCELLEME 09.05.2023 18:44

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Dikili ilçesi açıklarında can salı içerisinde bir grup göçmenin olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botu sevk edildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itildiği tespit edilen 10 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.

Yabancı uyruklular, işlemin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…