Alişan'dan Başkan Erdoğan paylaşımı!

Ünlü Sanatçı Alişan, sosyal medya hesabından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadın haklarına vurgu yaptığı bir konuşmasını paylaşarak "Değerini Bil" notunu düştü.

Alişan'dan Başkan Erdoğan paylaşımı!
Alişan'dan Başkan Erdoğan paylaşımı!
GİRİŞ 12.05.2023 08:11 GÜNCELLEME 12.05.2023 08:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü Sanatçı Alişan, sosyal medya hesabından Başkan Recep Tayyip Erdoğan paylaşımında bulundu.

Alişan, Başkan Erdoğan'ın kadın haklarına vurgu yaptığı bir konuşmasını takipçileri ile paylaşarak, "Değerini Bil" notunu düştü.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasında, "Kadınlarımızı insan onuruna uygun bir hayat sürebilmelerini teminin ötesinde hak, fırsat ve imkan adaleti esasına dayalı olarak hayatın her alanında kendilerine ve ülkelerine katkı sağlayan bireyler haline getirmek istiyoruz. Üstelik bu yaklaşımı kendi kadınlarımız yanında bölgemizden, dostlarımızdan başlayarak tüm dünya kadınlarını kapsayacak şekilde sergiliyoruz." ifadelerine yer veriyor.

 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ülkücü 11 ay önce Şikayet Et
    Ülke sevdalısı, milliyetçi sanatçılar, Erdoğanın yanında, kominist, din düşmanı, pkk sevdalısı olanlarda, chp nin yanında
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    adamsın adam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti