Fransızlara konuşan CHP'li Kaboğlu'dan korkunç HDP itirafı: Merkez parti olacak

CHP ile HDP'nin karanlık planları ortaya çıkıyor. CHP'li İbrahim Kaboğlu, Fransız medyasının "HDP ile müzakere olacak mı?" sorusuna "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak" şeklinde yanıt verdi.

GİRİŞ 13.05.2023 01:18 GÜNCELLEME 13.05.2023 12:04
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmeye odaklanan Batı basını farkında olmadan kirli planlarını ifşa etmeye başladı. 14 Mayıs seçimlerine saatler kala Fransa merkezli Le Point'e demeç veren CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, altılı masanın HDP ile ortaklığına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

YEDİLİ MASA İTİRAFI: HDP MERKEZ PARTİ OLACAK

HDP ile müzakerelere ilişkin detaylar veren Kaboğlu, anayasa reformu sürecinde "HDP ile müzakere olacak mı?" sorusuna "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak" şeklinde yanıt verdi.

"AKŞENER BİLE BUNUN BİLİNCİNDE"

İttifakta HDP'nin 'önemli' bir parti olacağını söyleyen Kaboğlu, "Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" dedi. Kaboğlu, "Meral Akşener bile bunun bilincinde" sözlerini sarf etti.

"SEN KİMSİN DE YAPTIRIM UYGULAYACAKSIN"

Öte yandan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden yapılan, TRT, A Haber, NTV, CNN Türk, 24 Tv, Ülke Tv, Tvnet, Haber Türk, TV100, Haber Global, TGRT Haber, Bengi Türk ve Akit Tv ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yönetici ehliyetinin olmadığını şu ifadelerle anlattı:

"Devlet yönetmede adeta iplikle bağlı tutacaksın. Devleti böyle yönetemezsiniz. Bay bay Kemal sen hala siyaseti öğrenemedin, çırak bile olamadın. Sen kimsin de Rusya'ya yaptırım uygulayacaksın. Avrupa'da Rusya'ya yaptırım diyenler geri adım attı. Devlet adamlığı böyle olmaz. Böyle bir yaklaşım yoktur. Sözcü Peskov 'İspatlaması lazım' dedi. Yoksa altından kalkamazsın. Batı, muhalefet üzerinden Türkiye'yi dizayn etmeye kalkıştı. Rabbim kimseyi Kılıçdaroğlu’nun peşine düşüp de ömür boyu savunduğu değerlere sırtını dönenlerin durumuna düşürmesin."

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • Karanlık Kamil 11 ay önce Şikayet Et
    Evet HDPkk yı ikinci kez meclise güçlü sokmayı başardın. 30 vekilinide Ali, Ahmet, Meral, Temel ve diğer yüzde 1 olmayan partilere de Halil İbrahim sofrası yaptın. İyi dagittın inkar edilemez. Sen 127 vekille Kendini küçültün.Meclis çoğunlukla Cumhur. Ne oldu şimdi? Tepkiler ve istifalarınız gelecek. Şimdi söyleyecek sözünüz yok.
    Cevapla
  • Afyon lu hüseyin 11 ay önce Şikayet Et
    Kemal ! Türkiye Ve Müslüman lar için şunları yapacağım Türk İslam aleminin onur ve şahsiyeti için çalışacağım diyemiyor çünkü kemal Türk değil, Müslüman değil gibi yapacakları belli TÜRKIYEYI Şanlı bir Ülke olarak görmüyor, bu Ülkeyi eyalet yapmaya çalışıyor... Dikkat Kemal 250 bin çanakkalede boşa şehit olmadı. 40 bin vatandaşda pkk nın kurşunuyla
    Cevapla
  • Bir vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Kafatasçı değilim ama adamın dedikleri ve görüntüsü ben Türk değilim Müslüman hiç değilim bilakis Türk ve Müslüman olan her şeye karşıyım diyor.
    Cevapla
  • Fakirullah 11 ay önce Şikayet Et
    Sen gözlük kullan bence NİL
    Cevapla
  • Nil 11 ay önce Şikayet Et
    Ya nerden uyduruyorsunuz türk deyil müslüman deyil nüfusunumu taradınızzzz
    Cevapla
  • Harbinger35 11 ay önce Şikayet Et
    Fransız medyasına raporunu vermiş işte.Zannediyorlar ki bize haberi gelmiyor!
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    atatürkün partisi diyerek chp'ye körü körüne bağlı olanlar,görün bakın partiniz kimlerin kontrolüne geçti,kimlerle kol kola oldular.? chp artık pkk'dan bile daha fazla bu ülkeye zarar veren duruma geldi,çünkü ermeni oluşumu terör örgütü pkk'nın siyasi oluşumu hdp ile beraberler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı