Hatay şehidinin annesi: Benim 3 tane daha oğlum var

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük'ün naaşı memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi, "O düşmanları sevindirmeyeceğim. Benim 3 tane daha oğlum var" dedi.

Hatay şehidinin annesi: Benim 3 tane daha oğlum var
Hatay şehidinin annesi: Benim 3 tane daha oğlum var
GİRİŞ 13.05.2023 18:24 GÜNCELLEME 13.05.2023 18:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bölücü terör örgütü tarafından dün Irak'ın kuzeyinde düzenlenen roketli saldırıda Pençe-Kilit Operasyonu’nda görev alan Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük şehit oldu. Şehidin naaşı bugün memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine getirildi. Burada Mazmanlı Mahallesi Küçükger mezrasındaki baba evinde helallik alındı. Burada şehidin ailesi ve Suriye'de sözleşmeli piyade er olarak görev yapan ikiz kardeşi Mustafa'da Türk bayrağı sarılı tabutu öperek uğurladı. Daha sonra mezarlık yanındaki okul bahçesinde şehit için tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından askerler tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı Küçükger Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

BABASINDAN DUYGULANDIRAN SÖZLER

Şehidin babası Yakup Küçük, "Güle güle git oğlum güle güle git, mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİT OLMAYI ÇOK İSTİYORDU"

Evlatlarını çok sevdiğini belirten Anne Zöhre Küçük ise, "Allah'ım verdi, Allah'ım aldı. Şehit olmayı çok istiyordu. Liseden beri şehit olacağım derdi, şehit oldu. Bir sene bile olmadı görevi şehit oldu. O düşmanları sevindirmeyeceğim benim 3 tane daha oğlum var" diye konuştu.

Törene Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe protokolü, ailesi, yakınları ile askeri erkan katıldı.

ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük'ü şehit eden 2 teröristin devam eden operasyon çerçevesinde etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

Açıklamada, "Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük'ü şehit eden 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor" sözleri kaydedildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • mahmuthan 11 ay önce Şikayet Et
    oncelikle sehidimize allah rahmet eylesin.kemal ortakların hdpkk bugün ki mitingde Türk bayraklarını kaldirtdi.memnunmusun meral ahmet ali temel
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin
    Cevapla
  • Sivas 58 11 ay önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun. Allah ailesine sabır ve dayanma gücü versin.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlara Allah sabırlar versin
    Cevapla
  • HASAN TOPCU 11 ay önce Şikayet Et
    TÜM evladların anasısın sen,TÜM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar