Hasta ve yakınları 2 sağlık çalışanını darp etti! Sebebi yok artık dedirtti!

Aksaray'da, acil servise tedaviye gelen Musa D. (39) ve yakınları, serumu geç çıkarma gerekçesiyle tartıştıkları sağlık görevlisi Mahmut Okan Gün (28) ile Fatma Dönmez'i (26) darbetti.

Hasta ve yakınları 2 sağlık çalışanını darp etti! Sebebi yok artık dedirtti!
Hasta ve yakınları 2 sağlık çalışanını darp etti! Sebebi yok artık dedirtti!
GİRİŞ 13.05.2023 18:24 GÜNCELLEME 13.05.2023 19:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hastaneye tedaviye gelen Musa D., annesi Döne D., ve yakını Filiz K., sağlık memurları Mahmut Okan Gün ile Fatma Dönmez'e, Musa D.'nin kolundaki biten serumu çıkarmalarını söyledi.

2 SAĞLIK ÇALIŞANI DARP EDİLDİ

Sağlık memurları ise işleri bitince çıkaracaklarını söyledi. Musa D. ve yakınları duruma tepki göstererek Mahmut Okan Gün ile Fatma Dönmez’i darbetti. 2 sağlık çalışanı vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olayla ilgili polis ekipleri Musa D., annesi Döne D., ile Filiz K.'yı gözaltına aldı. Darp raporu alan sağlık memurları, şüphelilerden şikayetçi olmak için karakola gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Çok kez şahit oldum hiçbir işleri olmadığı halde keyfleri gelince hizmet yapıyorlar birde artisler işini doğru yapana sözüm yok.
    Cevapla
  • ŞEMŞETTİN 11 ay önce Şikayet Et
    Onların keyfi yerine gelecek İSTEDİKLERİ ZAMANDA ÇIKARACAKLAR!Öyle Hasta yakınının EMR ETMESİYLE ÇIKARMIYORLAR!Ammaaa hepsi değil içlerinde PIRLANTALAR DA VAR PIRLANTA!
    Cevapla
  • aksaray 11 ay önce Şikayet Et
    o suçlular inşaallah iyi bir ceza alırlar.
    Cevapla
  • ebabil 65 11 ay önce Şikayet Et
    Alin merkeze adam edin kimse keyfi olarak başkasına zarar veremez
    Cevapla
  • seyyah 11 ay önce Şikayet Et
    işleri bitince mi ? çayları bitince mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."