TRT1'de art arda oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’dan gidenlerin ardından...

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği ve izleyenlerin şimdiden merak içerisinde bekleyişe koyulduğu Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği yaşandı. Proje daha başlamadan ayrılmak durumunda kalan isimlerin yerine kimlerin geleceği konusu ise netlik kazandı.

TRT1'de art arda oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’dan gidenlerin ardından...
TRT1'de art arda oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’dan gidenlerin ardından...
GİRİŞ 16.05.2023 12:10 GÜNCELLEME 16.05.2023 12:10

Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu’nun üstlendiği Kendi Düşen Ağlamaz dizisi için nefesler tutuldu. Nazlı Heptürk’ün yapımcısı olduğu ve gelecek hafta çekimlerine başlanacak olan Kendi Düşen Ağlamaz’da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşti. Haziran ayında TRT1 ekranında yayın hayatına başlangıç yapacak olan Kendi Düşen Ağlamaz’dan Dinç Daymen ve Evrim Doğan resmen ayrılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan uzun zaman önce gitmişti! İlk sezonda oynayan o isim dönüyorAlparslan Büyük Selçuklu'dan uzun zaman önce gitmişti! İlk sezonda oynayan o isim dönüyor

Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı ikilisinin senaryosunu yazdığı Kendi Düşen Ağlamaz’da normal şartlar altında ‘Alp Demirkan’ karakterini Dinç Daymen oynayacaktı. Fakat Dinç Daymen’in oyuncu kadrosunda olduğu Maviye Sürgün dizisinin yaz ayında Show TV’de yayına girecek olması sebebiyle oyuncu değişikliğine gidilmesi kararlaştırıldı. Dinç Daymen’in yerine oyuncu Serhan Onat’ın geleceğinin bilgisine ulaşıldı. Serhan Onat, Dokuz Oğuz, Akıncı, Kuruluş Osman, Meryem, Bodrum Masalı ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda boy göstermişti.

Gönül Dağı'nın sempatik siması Modern Doğu Masalları'nda! Yeni rolüyle alkış topladıGönül Dağı'nın sempatik siması Modern Doğu Masalları'nda! Yeni rolüyle alkış topladı

Öte yandan ‘Esma Soner’ karakteriyle kameralar karşısına geçmesi beklenen Evrim Doğan’da sözleşme şartlarında anlaşma sağlayamadığı için Kendi Düşen Anlamaz’la yollarını ayırdı. Daha başlamadan Kendi Düşen Ağlamaz projesine veda eden Evrim Doğan’ın yerine Yonca Şahinbaş’ın getirileceği öğrenildi. Yonca Şahinbaş Kalp Yarası, Yeni Gelin, Asla Geçmem, Dila Hanım, Binbir Gece, Avrupa Yakası, Asmalı Konal, Çiçek Taksi gibi projelerde yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi