Alparslan Büyük Selçuklu'dan haftalar önce ayrılmıştı! Tekrardan aralarına katılacak

TRT1’in reyting rekorları kıran dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun eski oyuncusu Sarp Levendoğlu’dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Üstlendiği ‘Romen Diyojen’ karakteriyle hafızalara kazınan Sarp Levendoğlu’nun Alparslan Büyük Selçuklu’ya tekrar döneceğinin müjdesi verildi.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan haftalar önce ayrılmıştı! Tekrardan aralarına katılacak
Alparslan Büyük Selçuklu'dan haftalar önce ayrılmıştı! Tekrardan aralarına katılacak
GİRİŞ 15.05.2023 11:39 GÜNCELLEME 15.05.2023 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Alparslan Büyük Selçuklu’da bir dönem rol alan Sarp Levendoğlu hakkında müjdeli gelişme paylaşıldı. Bilindiği üzere Alparslan Büyük Selçuklu’da senaryo gereği Bizans İmparatorluğu’nun yüzbaşısı rolüyle kameralar karşısına geçen Sarp Levendoğlu oyunculuk performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bıraktırmıştı.

TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…TRT1’in dizisinde peş peşe oyuncu değişikliği! Kendi Düşen Ağlamaz’da yerine geçenler…

Son olarak Erol Avcı ile Kadir Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği Gecenin Ucunda dizisiyle ekran önüne çıkan Sarp Levendoğlu’nun Alparslan Büyük Selçuklu ailesine tekrardan katılacağının bilgisine ulaşıldı. Savaşçı, Küçük Ağa, Emret Komutanım, Lise Defteri, Yasak Elma, Gece Gündüz ve Sakarya Fırat gibi dizilerde boy gösteren Sarp Levendoğlu’nun Alparslan Büyük Selçuklu’ya dönecek olması coşkuyla karşılandı.

Sarp Levendoğlu, Sedat İnci’nin yönettiği ve Emre Konuk’un ise yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı olduğu Alparslan Büyük Selçuklu’nun 57.bölümünde sürprizlerle dolu sahneleriyle izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Gökmen 11 ay önce Şikayet Et
    Dönmesi gerekiyor zaten çünkü diojen Bizans’ın imparatoru oluyor 71 Malazgirt savaşında sultan alparslan da savaşıyor tarih bilgisi olanlar zaten bunu biliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Böyle adamlar yakışmıyor bu dizilere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...