Kaybedenler kulübünden 1 dakika 51 saniyelik basın açıklaması! Şahan'dan tepki geldi

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Millet İttifakı liderleriyle ortak açıklama yaptı. Yapmış olduğu açıklama sadece 1 dakika 51 saniye süren Kılıçdaroğlu'na muhalif isimlerden de tepki geldi.

GİRİŞ 15.05.2023 03:44 GÜNCELLEME 15.05.2023 03:59
Bu Habere 316 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kesinleşmeyen seçim sonuçlarına ilişkin Millet İttifakı liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yaptı.

SADECE 1 DAKİKA 51 SANİYE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak liderleri ile yapmış olduğu basın açıklamasının sadece 1 dakika 51 saniye sürmesi dikkat çekerken, muhalif isimlerden ise tepki geldi.

Sandığa gidip oy kullanan tüm seçmenlere yürekten teşekkür eden Kılıçdaroğlu, katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesinin ayrıca memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiç kimse bir oldubittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz 'ikinci tur' diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek." ifadelerini kullandı.

"TOPLUMDAKİ DEĞİŞİM TALEBİ YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE"

"Geçici sonuçlar şunu göstermiştir ki Erdoğan toplumdan beklediği güven oyunu alamamıştır." diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. AK Parti'deki oy kaybını da bu gerçek göstermektedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye için milletimizle beraber bu ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Halkımız emin olsun, mutlaka ama mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz."

GÖKBAKAR: "ÇIKTILAR AMA BİR ŞEY SÖYLEMEDİLER"

Basın açıklaması sonrası, bazı muhalif isimlerden tepki gecikmedi. Millet İttifakı yöneticilerinin açıklamalarına komedyen Şahan Gökbakar’dan tepki geldi. Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kimse çıkıp birşey söylemiyor diye yazmıştım.... Çıktılar ama bir şey söylemediler…” dedi.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 316
  • Eyvallah 11 ay önce Şikayet Et
    Elimizle kalp yaparak devlet olacagimizi sanmisizdir.
    Cevapla
  • Gerçek olan 11 ay önce Şikayet Et
    Ama hiç farketmez di!
    Cevapla
  • misafir hhv 11 ay önce Şikayet Et
    sahan, sen recep İvedik 8,9,10 falan çekip para harcama, böyle daha komik oluyorsun...
    Cevapla
  • BİROL 11 ay önce Şikayet Et
    Şoku atlayınca söylerler abisi,acele etme..Ediyle büdü söylediler kazandıklarını onla idare et şimdilik.Sonra yine söyleyeceklermiş,hadi bakalım git oyna biraz.
    Cevapla
  • meraci83 11 ay önce Şikayet Et
    Şahan; bir daha ki seçimlere destek olma adına pkk ve kandil güzellemesi üzerine bir film yaparsın her halde. Belki, daha da başarılı olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı