Mustafa Şentop sandık görevlisi öğretmeni tebrik etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mardin'de görevli olduğu sandık başında oy sayımı esnasında rahatsızlanmasına rağmen görevini bırakmayarak sandıktaki oyları İlçe Seçim Kuruluna ambulansla götüren öğretmen Erkan Altun'u kutladı.

GİRİŞ 16.05.2023 00:29 GÜNCELLEME 16.05.2023 11:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Mardin'in Derik ilçesinde görevli olduğu sandık başında oy sayımı esnasında rahatsızlanmasına rağmen görevini bırakmayarak sandıktaki oyları İlçe Seçim Kuruluna ambulansla götüren öğretmen Erkan Altun'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Şentop, sandık görevlisi öğretmen Erkan Altun'u görev bilinci ve sandığa sahip çıkma gayreti dolayısıyla tebrik etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Tosun 11 ay önce Şikayet Et
    Öğretmenime bir maaş ikramiye verilirse haketmiş Allah razı olsun kardeşim
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun iyiler var olduğu müddetce bu millet batmayacaktır
    Cevapla
  • ömer faruk kara 11 ay önce Şikayet Et
    ALLAH böyle sorumluluk sahibi insanların sayısını artırsın.Hangi partiye oy verirse versin büyük bir özveri Bravo.ALLAH verilen emeği ASLA zayi etmez.Alnından öpüyorum hocam.....
    Cevapla
  • Erol Bayraktar 11 ay önce Şikayet Et
    Tebrik karın doyurmuyor. İkramiye...
    Cevapla
  • Mertoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Yukarıdaki ikramiye mesajına beğen butonuna basmiştim akabinde senin mesajını okudum siz nasıl bir zihniyet siniz kardeşim Nereden turediniz böyle Bu işin şakası bile mide bulandırıyor
    Cevapla
  • Sanane 11 ay önce Şikayet Et
    Hayatınız mallik olmuş Allah gözünüzü doyursun
    Cevapla
  • doyumsuzluk 11 ay önce Şikayet Et
    asıl sorunumuz bu zaten. herşey para..
    Cevapla
  • SİVASİ 58 11 ay önce Şikayet Et
    Görev bilinci başka bir duygu. Meslektaşımızı tebrik ederiz. YSK dan bir ricamız; Seçim torbalarını teslim almak, teslim etmek sırtına alıp köye kadar, köyden seçim kuruluna taşımak inanın büyük bir eziyet. Lütfen merkezdeki gibi araçlarla köylerdede torbaların sandık kurullarına teslim edilmesi teslim alınması sağlansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...