HDP ve PKK yandaşlarından çirkin provokasyon: Türk bayraklarını indirdiler!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör sempatizanları ve HDP yandaşları, Türk bayraklarını indirip yolları kesti. Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri saldırganlara anında müdahale etti.

GİRİŞ 17.05.2023 01:48 GÜNCELLEME 17.05.2023 01:48
Bu Habere 468 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Cizre İlçesinde HDP ve PKK yandaşı bir grup, sokaklarda alçak bir provokasyona imza atarak Türk bayraklarına saldırıp yolları kesti. O çirkin saldırıların görüntüleri ise büyük tepkilere neden oldu.

Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri saldırganlara anında müdahale etti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 468
  • Mng 11 ay önce Şikayet Et
    İdam şart.iran gibi hemen asacaksın bu hanleri
    Cevapla
  • Ankara 11 ay önce Şikayet Et
    Bu şeref ve onur yoksunu mahluklar Türkiye Vatandaşlığından atılmalıdır.
    Cevapla
  • Salih bey 11 ay önce Şikayet Et
    Şu anda kilicdaroglu kazanmış olsaydı bu olaya askerler ve polisler asla müdahale edemezlerdi. Çünkü yetkileri ve ozguvenleri ellerinden alınmış olurdu.
    Cevapla
  • Koli 11 ay önce Şikayet Et
    Her konuda Ermenileri sürüyoruz??? Sebep bi çürük yumurta yüzünden! Aralarında hala Milleti Sadık’a olanları da var! Her Türk Her Kürt çok değerli değildir!!!
    Cevapla
  • Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Akp MHP vallahi bak sizlere bunlar için oy veriyoruz ama 21 yıl sonra bügün kü ortamda yaşadıklarımız gördüklerimiz ve ülkenin kaderi ince bir ipliğe bağlanmış hali tam bir fiyasko sen 21 yıldır ne yaptın bu konuda biz şu 1 aydır nele görüyoz böyle sen kendine bu seçim rantımı yaptın vatan evladıysanız bu bitmeli idi 21 yıl ve sonuç ayıptır utanç vericidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’