Güldür Güldür'den gidince komedi dizisine evet dedi! Seyircileri gülme krizine soktu

Önümüzdeki sezonda Eski Yeni dizisiyle hayranlarını ağırlamaya hazırlanan Onur Buldu, boş durmayıp yine bir TRT projesine daha imza attı. TRT'nin Tabii isimli dijital platformunda yayına giren Organizasyon Bizim İşimiz projesiyle sözleşme imzalayan Onur Buldu, yeni rolüyle tüm dikkatleri üstünde topladı.

Güldür Güldür'den gidince komedi dizisine evet dedi! Seyircileri gülme krizine soktu
Güldür Güldür'den gidince komedi dizisine evet dedi! Seyircileri gülme krizine soktu
GİRİŞ 23.05.2023 12:29 GÜNCELLEME 23.05.2023 12:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tabii ekranında yayın macerasına atılan ve komedi dolu sahneleriyle izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Organizasyon Bizim İşimiz dizisine, Güldür Güldür Show'un unutulmaz oyuncusu transfer edildi. Doktorlar, Avrupa Yakası, Jet Sosyete, Benim Annem Bir Melek, Aşağı Yukarı Yemişliler gibi projelerde boy gösteren Onur Buldu, bu sefer TRT projesiyle ekranlara sıkı bir dönüş yaptı.

Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?

Selçuk Aydemir'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Hasan Karul ile Furkan Yeşilnur'un yapımcılığını üstlendiği Organizasyon Bizim İşimiz'le anlaşma sağlayan Onur Buldu yeni rolüyle beğeni yağmuruna tutuldu. Onay Durgun, Selçuk Aydemir ve Onur Gökçek'in senaryosunu kaleme aldığı Motto Prodüksiyon imzalı Organizasyon Bizim İşimiz'in sevilen ismi Onur Buldu, hikayesiyle izleyenlere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Organizasyon Bizim İşimiz'de Onur Buldu'nun yanı sıra Sarp Apak, Şinasi Yurtsever, Su Kutlu, Yeliz Kuvancı gibi birbirinden iddialı oyuncular da yer alıyor. Onur Buldu’nun Dizisi Organizasyon Bizim İşimiz'in Konusu: Dedesinden yadigar aile şirketinde, son derece kurnaz olan eniştesi Fırat'a karşı liderlik savaşı veren Mercan, şirkete alınan yeni çalışanları Aytaç'ın da cin fikirleriyle şirketin başına geçmeye çalışır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Bülent tokman 11 ay önce Şikayet Et
    Sacma
    Cevapla
  • Bülent tokman 11 ay önce Şikayet Et
    TRT'nin sağcı solcu ayrım yapmaması gerektiğini biliyor demokrasi güzelliği bilyor azda olsa bazı cahil insanlar bu daha anlamlı
    Cevapla
  • Adam⁰⁰⁷ 11 ay önce Şikayet Et
    Bende esefle kınıyorum bu vatananin insanına kendi ideolijsiyle uyumlu değil diye posta koyan biri devlet kanalından nemalanmamali
    Cevapla
  • a.d. 11 ay önce Şikayet Et
    Bu herifin ve sarp apak ın TRT de işnin olmaması lazım. Bu ve bunun gibi heriflere para yedirmeyin.....
    Cevapla
  • Ferhat 11 ay önce Şikayet Et
    TRT de sol marjinal sempatizanı biri görmek istemiyoruz bunlara şirin görünmek için yapmadığınız bir bu vardı. yerli ve milli duruşu olan gerçek sanatçı ve oyuncuların kadroda yer almasını istiyoruz
    Cevapla
  • Demir 11 ay önce Şikayet Et
    Saçma, bir yorum. Trt sağcı, gerici proğramlar zaten yapmamalı. Saçma sapan şövenist diziler yerine, barışa, emeğe, dayalı dizi yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe