Yüz Yıllık Mucize hakkında izleyenleri hayrete düşürecek karar! Kimse beklemiyordu

Reyting savaşında yenik düşen ve beklenen etkiyi bir türlü yakalayamayan Yüz Yıllık Mucize dizisi hakkında radikal karar alındı. Şu ana kadar yalnızca 8 bölüm yayınlanan ve ekran ömrünün kısa süreceği öğrenilen Yüz Yıllık Mucize de final yapan diziler kervanına katılıyor.

Yüz Yıllık Mucize hakkında izleyenleri hayrete düşürecek karar! Kimse beklemiyordu
Yüz Yıllık Mucize hakkında izleyenleri hayrete düşürecek karar! Kimse beklemiyordu
GİRİŞ 21.05.2023 16:49 GÜNCELLEME 21.05.2023 16:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Reyting kurbanı olduğu için erken bitirilen ve kısa soluklu olan dizilerin arasında Yüz Yıllık Mucize de girdi. Çok yakın bir zaman önce yayın hayatına merhaba diyen Yüz Yıllık Mucize hakkında takipçilerine hüsran yaşatan bir karar alındı. Ne yaparsa yapsın reytinglerde umduğunu bulamayan ve hedeflenen başarı seviyesinin altında kalan Yüz Yıllık Mucize yayından kaldırılacak.

Güldür Güldür'dan ayrılan Onur Buldu, Organizasyon Bizim İşimiz'de! Eski Yeni'den sonra...Güldür Güldür'dan ayrılan Onur Buldu, Organizasyon Bizim İşimiz'de! Eski Yeni'den sonra...

Senaristliğini Nuran Evren Şit’in üstlendiği ve Hilal Saral’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yüz Yıllık Mucize projesinin macerası resmen sona eriyor. Onur Güvenatam’ın yapımcısı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun ise proje tasarımcısı olduğu Yüz Yıllık Mucize’nin hangi tarihte noktalanacağı netlik kazandı.

Birkan Sokullu’nun ‘Ali Tahir & Kemal’, Ebru Şahin’in ise ‘Harika’ karakterini üstlendiği OGM Pictures imzalı Yüz Yıllık Mucize 15 Haziran tarihinde izleyici kitlesine veda ediyor. Bilindiği üzere çekimleri İstanbul ve Muğla'da gerçekleştirilen Yüz Yıllık Mucize dizisi 23 Mart'ta ilk kez yayın serüvenine başlangıç yapmıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?Alparslan Büyük Selçuklu 57.bölüm fragmanında korkutan gelişme! Alparslan yaşayacak mı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Av Nimet Sim Tolga 10 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli özgün bir senaryo dörtdörtlük oyuncu kadrosuyla muhteşemdi ve son yıllarda izlediğim en zarif dizi idi İstanbul’u İstanbulluları Osmanlının küllerinden doğan genç cumhuriyeti kurtuluş harbi ve Atatürkü anlatması da cabası …..Yinede sakız gibi uzayan fiyaka bozan diziler gibi uzamaması da bu dizini kalitesini gösterdi diyelim ama biraz daha uzayabilirdi özlemişiz kaliteyi
    Cevapla
  • Beste 11 ay önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm severek ve beğenerek izlediğim klasik dizilerden farklı bir diziydi bence reyting için zamanlaması yanlıştı şuan insanlar gerginlik için de dizi izleyecek zaman bulamıyor
    Cevapla
  • sefer 11 ay önce Şikayet Et
    sacma sapan birsey.. insanin bakmasi icin kendisini zorlamasi lazim, ki tabiiki bakmadik.. insanlarin kendisini zorlamasi icin bir dizi nasil yapilir ? insanin akli mantigi almiyor.. bu dizileri yapanlar ne yiyip iciyor merak ediyorum.. kendileri sanki bu topraklarin insanlari degilde baska yerden gelipde millete empoze etmeye calistiklari sacmaliklar insani cildirtiyor..
    Cevapla
  • Nimet 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçek İstanbulluların Osmanlıdan kalan İstanbulluların dizisi idi yadırgamakta çok haklısınız o kadar az kaldıki gerçek İstanbullu yok denecek kadar az
    Cevapla
  • ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    100 yıllık mucizeymiş sözde 100 yıl öncesinden gelmiş de ..saçma sapan bir dizi. bildiğin amacı belli olmayan sözde aşk dizisi.
    Cevapla
  • Ha ha ha 11 ay önce Şikayet Et
    yüz yıllık mucize oldu yüz günlük desene.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı