HÜDA PAR'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Bunları yaptıkları için kaybettiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt veren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Medya Başkanı Abdullah Aslan, CHP'nin gerekli dersi sandıkta alacağını söyledi.

HÜDA PAR'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Bunları yaptıkları için kaybettiler
HÜDA PAR'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Bunları yaptıkları için kaybettiler
GİRİŞ 17.05.2023 18:12 GÜNCELLEME 17.05.2023 20:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

14 Mayıs 2023 seçimlerinde aldığı seçim mağlubiyetinin ardından asabileşen ve kullandığı dili daha da çirkinleştiren CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HÜDA PAR'ı hedef almıştı. Gerek dün gerekse bugün sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla HÜDA PAR'ı fütursuzca hedef tahtasına oturtan Kılıçdaroğlu'na cevap gecikmedi. Haber7'ye özel açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Medya Başkanı Abdullah Aslan, Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. 

"SEÇİMİ KAYBETTİĞİ İÇİN ETRAFA SALDIRIYOR"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Medya Başkanı Abdullah Aslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı seçim mağubiyetinden sonra fütursuzca etrafa saldırmaya başladığını söyledi. CHP'lilerin depremzedelere yönelik tavrını da hatırlatan Aslan, "Kılıçdaroğlu seçimi kaybettiği için etrafa saldırıyor ve iftiralar atıyor. Nerede hata yaptığını düşüneceğine bize saldırmaya kalkıyor. Kılıçdaroğlu, "Bizim parti programımızda yer alan bir ifadeyi çarpıtıyor. Biz diyoruz ki; ihtiyaç sahipleri için devlet hazinesinden bağımsız bir fon oluşturulsun ve muhtaçlara, tek yaşayan kadınlara destek sağlansın. Bizim programımızda ifade edilen husus yardıma muhtaç hanımlara sahip çıkılması noktasında. Burada bir algı oluşturuyor Kılıçdaroğlu." dedi.

"HALKIMIZ CHP'YE SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERECEKTİR"

Öte yandan kadına ve erkeğe ahsen-i takvim olarak yaratılmış insan gözüyle baktıklarını söyleyen Aslan, "Bu yalan ve iftiralara devam edeceklerdir. Dün bunları yaptığı için kaybettiler. Geçen seçimde aldıkları sonucu da alamayacaklarını düşünüyorum. Yaptıklarına halkımız olumlu tepki vermiyor. Halkımız CHP'ye sandıkta gereken dersi verecektir." diye konuşu.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 39
  • ali 11 ay önce Şikayet Et
    kardeşim türkiyenin en büyük sorunu pkk vdır güney doğuda heryerde bu ermeni örgütü bitirilmelidir bu örgüt ermenilerden oluşmaktadır kürtle falan bi ilgileri yoktur bu namussuzların
    Cevapla
  • HTHT 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın Başkan REHAVET yaratcak sözler söylememek lazım. ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM İstanbulun göbeğinde Belediye Başkanının önünü kesip çalıştırmıyorlar. Ben Güney Doğuyu düşünemiyorum PKK nın müthiş baskısı var hissediliyor. CUMHUR İTTİFAKININ TÜM PARTİLERİ Sandıkları korumalı ÇOK ÇALIŞMALILAR. Cumhurbaşkanı bile sandığa çökerler diyor.
    Cevapla
  • osman 11 ay önce Şikayet Et
    emek ve özgürük partisi diyarbakırda yuzde 62 0y aImış. van keza öyIe. seI0 hapse girmeden de aynı tab0 hdp icin 0Imuştu. miIIete 0yunuz atıIdı imzaIayın diye tehdit etmişIer. asker bekIeyince secim s0nucIarı değişmisti. bana bu secimIer 0nu hatırIattı.
    Cevapla
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Her yerde ve özellikle güneydoğuda, oy hırsılarına karşı, kuş uçurtulmamalı.
    Cevapla
  • Mehmet Salih Bal 11 ay önce Şikayet Et
    Bu asil Îslam Ümmeti hür iradesiyle chp'yi katiyyen iktidar yapmaz.Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri
    Cevapla
  • miroglu 11 ay önce Şikayet Et
    son günlerde ceheoe kafayı sıyırdı ne yaptığını bilemez hale geldi haydi hayırlısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı