Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi; para çekmeye devam ettiler

Avcılar'da bir bölümü çürüyen dut ağacı gürültü ile 4 ATM kabininin üzerine düştü. Ağacın düşmesine rağmen vatandaşların ATM’de işlem yaptığı görüldü.

Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi; para çekmeye devam ettiler
Avcılar'da ağaç ATM'lerin üzerine devrildi; para çekmeye devam ettiler
GİRİŞ 18.05.2023 10:06 GÜNCELLEME 18.05.2023 10:06

Merkez Mahallesi’nde Atatürk Parkı’nın hemen yanında bulunan ATM kabininin yanındaki en az 100 yıllık olduğu belirtilene dut ağacı dün öğle saatlerinde büyük görüntü ile kırıldı. Ağacın kırılan bölümü hemen yandaki ATM kabinlerinin üzerine düştü. Bu sırada işleme yapan bir müşterinin soğukkanlığını bozmayarak kartı ile işlem yaptığı belirtildi. ATM cihazlarından birinin alarm sisteminin devreye girmesi üzerine polis ekibi sevk edilirken Avcılar Belediyesi de bir ekibi göndererek ağacın motorlu testere ile kesimini sağladı. Ağacın kırıldığı bölgede park edilen bir otomobil de küçük çizikler dışında hasar görmedi. Büyük şans eseri ölen veya yaralanan olmayan olayda ATM’nin hemen üzerinde oldukça büyük ağaç gövdesinin üzerlerine düşme tehlikesine aldırmayan 3 kişi para çekti. Ağaç yaklaşık yarım saatlik çaba ile kesilerek götürüldü.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!