Sinan Oğan hakkında bomba iddia! Kararını verdi

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı’na desteğini yarın (cumartesi) açıklayacağını iddia etti. Ayrıca Murat, "Sinan Oğan ile Ümit Özdağ arasında bir ayrışma yaşanabilir" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 19.05.2023 23:47 GÜNCELLEME 19.05.2023 23:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cansu Canan Özgen'in sunduğu Özgür İfade'nin konuk olan Siyasal iletişimci Ferhat Murat, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimde yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan'ın, ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçinde yarın (cumartesi) Cumhur İttifakı’na desteğini açıklayacağını ileri sürdü. 

Ferhat Murat'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yarın sayın Sinan Oğan bugünkü görüşme sonrasında Cumhur İttifakı’na desteğini açıklayacak. Çok büyük ihtimalle yarın olmazsa bir sonraki gün Cumhur İttifakı’na destek verdiğini açıklayacak. Kendi görüşünün Cumhur İttifakı yönünde olduğunu ifade edecek.

"SİYASİ BİR MAKAM OLMAYACAK"

Herhangi bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, bir bakanlık vs. bir siyasi içerisinde pazarlığın olmadığının da altını çizelim. Bu yüzde 5'in çok büyük bir bölümü, Milliyetçi oylar. Türkiye için beka süreci ortadayken, kendi şahsi siyasi hesabını ortaya koyarak bir yönlendirme yapması doğru olmaz. Siyasi bir makam, mevki olmayacak."

Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Şaban Sevinç ise şu ifadeleri kullandı:

"OĞAN VE ÖZDAĞ ARASINDA BİR AYRIŞMA YAŞANABİLİR"

"Sinan Oğan ile Ümit Özdağ arasında bir ayrışma yaşanabilir. Henüz erken bunu söylemek için ama. Zafer Partisi Genel Merkezi, 'Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi bizim için de sürpriz oldu' dedi bir kaynağım. 'Zafer Partisi seçmeni, Millet İttifakı'na daha yakın' diyorlar. Bir ayrışma havası var."

KAYNAK: TV100

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • MTS 07 11 ay önce Şikayet Et
    kimse kendi partili vatandaşının oyuna şuraya buraya ver diye ipotek koyamaz, Sinan Oğan gerçekten milliyetçi birisi, Akşener gibi sözde değil, bu %5 gerçekten Milliyetçi ise Cumhurun yanında Reisin yanında yer alması gerekir, M. İncenin oyları da Reise gelecek.
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    özdağ yada oğan tavize gerek yok tabanda milliyetçilerin safı belli
    Cevapla
  • hiiiuuuuuuu 11 ay önce Şikayet Et
    oğan cumhuru seçmez bence.Ortada bir menfaat sözkonusu yoksa çoktan çıkıp cumhuru destekliyıorum derdi ki eğer gerçek bir milliyetçi ise
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Oyları sinan oğan aldı, Ümit özdağ sabahleyin erkenden kalkıp Sinana haber vermeden kendinin olmayan oyları kendininmiş gibi chp ye sattı. Oylar hala sinanda. Gerçi sinanda nereyi gösterirse göstersin oylar 3 e bölünüp biri bir titifaka diğeri diğer ittifaka kalanıda hiçbiryere eşit dağılır gider.
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan Oğan ! ilk başta özellikle kendisine '' oy '' atan milyonlarca insanın başını ve kendi söylemlerine yere düşürmeyecek şekilde karar alacaktır. !!! Bur da '' makam, mevki, güç'' değil '' vatan millet devlet '' galip gelecek şekilde duruş sergilenmelidir. !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı