CHP'nin ikinci tur seçim sloganları belli oldu

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur kampanyası için "Karar ver" sloganıyla deprem, terör, sığınmacılar gibi 9 başlıkta afiş ve broşürlerini hazırladı.

CHP'nin ikinci tur seçim sloganları belli oldu
CHP'nin ikinci tur seçim sloganları belli oldu
GİRİŞ 20.05.2023 08:13 GÜNCELLEME 20.05.2023 08:13
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı kurmayları, 28 Mayıs'a kadar somut örnekler ve net mesajlar üzerinden seçmenlere "Karar ver" çağrısını yapacağını aktardı.

CHP de bu kapsamda sığınmacı sorunu, Hizbullah-HÜDA PAR iddiaları, andımızın kaldırılması, deprem, orduya FETÖ kumpası, yolsuzluk, sınır güvenliği, uyuşturucu sorunu ve yoksulluk gibi başlıklar altında afişler hazırladı.

Afişlerde "Karar ver" çağrısı altında, "Andımızı yasaklayanlarla, şehide kelle diyenlerle, Türk ordusuna kumpas kuranlarla, 10 milyon mülteciyi içimize salanlarla, Gaffar Okkan'a pusu kuranlarla, depremde kan ve çadır satanlarla birlikte mi yürüyeceksin?" soruları yöneltildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 71
  • Danimarkadan 11 ay önce Şikayet Et
    Sorarlar adama aklınız neredeydi diye
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    asker polis bebek katili ile berabersin ama kararım karar reisle
    Cevapla
  • MTS 07 11 ay önce Şikayet Et
    Hüda-par defalarca hizbullah ile ilgimiz yok diyor, 90 lı yıllarda kendini gösteren hizbullah devlet tarafından pkk ya karşı kullanıldı yaklaşık 20 yıldır ülkemizde hizbullah diye bir örgütün varlığı her hangi bir eylemi görülmedi, şimdi varmış gibi Hüda-par üzerinden doğurulmaya çalışılıyor, hdp pkk ile ilgisini inkar etmiyor pkk chp ortak çalışıyor aradaki fark bu.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye kararını ver?...Yalancılarla namussuzlarla yan yana yürüme....Reis bunların hesabının görecek kararını ver..
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bix karar vefdik reisss ksrdeiim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!