1 dizi daha finalden nasibini aldı! Kanal D, Camdaki Kız'ın ardından o diziye son verecek

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri reytinglerde hedeflenen başarı seviyesini tutturamayan Kraliçe dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. İstenilen etkiyi yakalayamayan ve bin bir umutlarla ekran macerasına atılsa da reyting kurbanı olan Kraliçe’nin yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

1 dizi daha finalden nasibini aldı! Kanal D, Camdaki Kız'ın ardından o diziye son verecek
1 dizi daha finalden nasibini aldı! Kanal D, Camdaki Kız'ın ardından o diziye son verecek
GİRİŞ 30.05.2023 12:12 GÜNCELLEME 30.05.2023 12:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sezonun bitmesine az bir zaman kala Kanal D’den gelen peş peşe final haberi medya gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere Camdaki Kız dizisi hakkında final kararı alan Kanal D, bir başka dizisini daha yayından kaldırmaya hazırlanıyor. Reytinglerde arzu edilen başarı düzeyine bir türlü ulaşamayan Kraliçe dizisinin yayın hayatına nokta koyulacağı bilgisi paylaşıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...

Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Mednova imzalı Kraliçe dizisi için tüm umutlar tükendi ve geri dönüşü olmayacak bir karar alındı. Serhan Şahin’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve 22 Mart’tan beri ekranlarda varlık gösteren Kraliçe dizisinin final tarihi netlik kazandı. Gülümsün Özkök ve Selen Sevigen’in yapımcılığını üstlendiği ve şimdiye kadar sadece 9 bölüm yayınlanan Kraliçe dizisi 31 Mayıs tarihinde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti’nden ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu! Dönence’ye olay transferKızılcık Şerbeti’nden ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu! Dönence’ye olay transfer

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • serkan 11 ay önce Şikayet Et
    İzlemedik ki,
    Cevapla
  • selami 11 ay önce Şikayet Et
    diziler cok kalitesiz.. yüksek zekali esprili dizi yok.. derin anlamli dizi yok.. güzel ve iyi iliskiler yok.. derin aile baglarini anlatan dizi yok.. insana birseyler ögreten dizi yok.. hepsi cok yüzeysel cok seviyesiz.. öyle bir dizi olsunki, insanlar heryerde konussun. vaybe cok esprili, egitimli, cok duygu yüklü ve seviyesi yüksek olan konular var desin.. yokmu akilli bir babayigit ?
    Cevapla
  • vatandaş rıza 11 ay önce Şikayet Et
    tüm bu söylediklerinize örnek olacak şuan için tek bir dizi var GÖNÜL DAĞI. başkada hiç bişey yok ne yazıkki
    Cevapla
  • Ehh 11 ay önce Şikayet Et
    Diziler beş para etmez,
    Cevapla
  • TeşkilaT 11 ay önce Şikayet Et
    Genelleme yapmışsın, yanlış. Teşkilat var.
    Cevapla
  • AHMET ATEŞ 11 ay önce Şikayet Et
    Türk tv lerindeki dizilerin çoğunluğunun senaryosu millete bir şeyleri empoze etmek için kurgulanıyor. TÜRK aile yapısını bozmak nikahsız birliktelikler alkol kullanımı milli manevi duygulardan toplumu uzaklaştırmak için çalışmadan havadan zengin olmak için yapılan inançsız kişilerin yazdığı senaryolar iş yapamıyor milletimiz bunlara rağbet etmiyor
    Cevapla
  • Onur 11 ay önce Şikayet Et
    AlDATMAK , YASAK AŞK, HERCAİ (aşkta bağlılığı bulunmayan (kimse).)VS Dizilerin isimleri bile örf adet düzeninde yeri Yok, Rtük Ne Bekliyor? Bir de bu dizilerin oynadığı Kanalların sahipleri görünüşte Muhafazakar kesime yakın kişiler Demek ki, olay göründüğünden Çok Farklı
    Cevapla
  • Komedi 11 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın, başrolde olduğu bütün dizilerde, tek tip kadın canlandırıyor ve çok itici. Hiç hoşlanmıyorum kendisinden, böyle rollerle de haklı kadını haksız durumuna düşürüp, cinsiyetler arası uçurum oluşturuyor. Keşke hiçbir dizide oynamasa.
    Cevapla
  • Zeynep 11 ay önce Şikayet Et
    Bende hiç sevmiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri