Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncuları geliyor!

Birkaç hafta sonra sezonu tamamlamaya hazırlanan Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu’ya Aslıhan Karalar ve Deniz Çatalbaş katılıyor. Aslıhan Karalar ‘Ermeni Prenses’ ve Deniz Çatalbaş ise ‘Iraz Komutan’ karakteriyle Alparslan Büyük Selçuklu’ya farklı bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncuları geliyor!
Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncuları geliyor!
GİRİŞ 24.05.2023 09:03 GÜNCELLEME 24.05.2023 09:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oyunculuk tecrübesini ilk kez Şahin Tepesi dizisiyle elde eden ve burada üstlendiği ‘Ezgi’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Aslıhan Karalar’dan hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde oyunculuğunu sergileme fırsatı yakalayan ve rol aldığı ‘Burçin’ karakteriyle adından söz ettiren Aslıhan Karalar, yine bir tarihi diziyle daha kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yalı Çapkını'nda sarsıcı vedanın üzerine olay transfer! Yaşamını yitirmesinin ardından...Yalı Çapkını'nda sarsıcı vedanın üzerine olay transfer! Yaşamını yitirmesinin ardından...

Oyuncu kimliğinin yanı sıra model olarak da bilinen Aslıhan Karalar, bu kez TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Ermeni Prenses’ karakteriyle ekran önüne çıkacak.

2021 senesinde Arka Sokaklar ekibine dahil edilerek oyunculuk kariyerine ilk adımı atan Deniz Çatalbaş da tüm kategorilerde başarı sağlayan Alparslan Büyük Selçuklu ailesine ismini yazdırdı. Arka Sokaklar’da oynadığı ‘Aslı Komiser’ rolüyle ilgi odağına yerleşen ve gerek model gerekse sporcu kimliğiyle tanınan Deniz Çatalbaş’ın, Alparslan Büyük Selçuklu’da hangi karakteri üstleneceği belli oldu. Genç oyuncu, Diyojen karakterinin sağ kolu ‘Iraz Komutan’ rolüyle izleyici kitlesini ekran başına toplayacak.

Kanal D'den peş peşe final kararı! Camdaki Kız'dan sonra o dizisini de resmen bitirecekKanal D'den peş peşe final kararı! Camdaki Kız'dan sonra o dizisini de resmen bitirecek

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • öneri 11 ay önce Şikayet Et
    muhteşem yüzyıl senaryo vs kalitesinde osmanlı dizisi yapılsa izlenir. Fatih 2. beyazıt Yavuz dönemi çekilebilir 3. selim 2. mahmut abdülmecit abdüaziz dönemi çekilebilir mesela. Kuruluş Osmandan sonra her yıl bir padişahın dizisi çekilse süper olur. dede korkut hikayelerinden destan benzeri diziler çekilse izlenir. Tarihimizde çok malzeme var aslında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...