Gönül Dağı 99.bölüm fragmanı: Kaygılandıran haber! Son hali içleri sızım sızım sızlattı

TRT1’in büyük bir ilgiyle seyredilen ve yayına girdiği her hafta sosyal medyada gündem olan dizisi Gönül Dağı 99.bölüm fragmanında gözler bu kez Ciritçi Abdullah’a çevrildi. Yavuz Sepetçi’nin üstlendiği Ciritçi Abdullah karakterinin yeni bölümde fenalaşması tansiyonu yükseltti.

GİRİŞ 25.05.2023 12:21 GÜNCELLEME 25.05.2023 12:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 99.bölüm fragmanında gerilim yüklü dakikalar yaşandı ve bozkır topraklarında korku ve panik havası esti. Bu sefer Ciritçi Abdullah için tehlikenin ayak sesleri yükselmeye başladı. Yavuz Sepetçi’nin rol aldığı ‘Ciritçi Abdullah’ karakterinin başına gelen tatsız hadise sevenlerini korkuttu. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında ummadığı bir zamanda aniden fenalaşan Ciritçi Abdullah ölümle burun buruna geldi.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...

Sağlık durumu kötüleşen Ciritçi Abdullah’ın kurtulup kurtulamayacağı Gönül Dağı takipçilerinin aklına soru işareti bıraktırdı. Taner, Veysel ve Ramazan’ın dedesi ve aynı zamanda Hüseyin ve Muammer’in babası olan Ciritçi Abdullah’ın akıbeti gelecek hafta yayına girecek yeni bölümünde netleşecek.

Teoman Gök'ün yazdığı, Yahya Samancı'nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı 99.bölümüyle 27 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • hacı abi 11 ay önce Şikayet Et
    bazen bu filmde kalite diye bişş kalmıyor çok saçmalıyorlar
    Cevapla
  • TemholGemun 11 ay önce Şikayet Et
    Aynen Senin gibi !
    Cevapla
  • Harun 11 ay önce Şikayet Et
    bişey olmaz. yine ters köşe yaparlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri toplatan muhtara baskın! ‘Paris’te mi büyüdün?’
Süper Lig'de maçlar tamamlandı! İşte puan durumu