Kızılcık Şerbeti 27.bölüm fragmanı: Abdullah'tan hesapları bozacak hareket! Yakaladı

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Kızılcık Şerbeti 27.bölüm fragmanında, Fatih'in sır gibi sakladığı gerçeği Abdullah'ın öğrenmesi damgasını vurdu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında karşısında Abdullah'a gören Fatih neye uğradığını şaşırırken Aylin ise büyük planının ikinci aşamasını hayata geçirir.

GİRİŞ 25.05.2023 09:28 GÜNCELLEME 25.05.2023 09:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti 27.bölüm fragmanında yıllarca saklanan gerçeğin açığa çıkmasıyla beraber Ömer ile Kayhan arasında ipler kopma noktasına gelir. Kayhan'ın kendisinden para koparmak adına Metehan'ı kullanmasını hazmedemeyen Ömer sinirlerini kontrol edemez ve Leman'a gerçekleri itiraf eder. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında her şeye gereğinden fazla katlanan kişinin kendisi olduğunu vurgulayan Doğa, zamanı gelince anlayacağını ifade eder.

Gönül Dağı 99.bölüm fragmanı: Ciritçi Abdullah'tan korkutan haber! Yürekleri ağza getirdiGönül Dağı 99.bölüm fragmanı: Ciritçi Abdullah'tan korkutan haber! Yürekleri ağza getirdi

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un ailesinin karşısına geçip onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak isteyen Nursema'dan sürpriz bir hamle gelir. Soluğu Ankara'da alan Nursema'nın fedakarlık örneği göstererek Umut'un ailesinin evine gitmesi dikkatleri çekti. Kızılcık Şerbeti'nde tuzağa düşen Fatih'in tekrardan Aylin'in evine gitmesi ve beraberinde Abdullah'ın baskın düzenlemesi şok etkisi meydana getirir. Hakan Kırvavaç'ın yönettiği, Melis Civelek'in yazdığı ve Faruk Turgut'un yapımcısı olduğu Kızılcık Şerbeti 27.bölümüyle 25 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00'da Show TV'de yayına girecek.

Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...Alparslan Büyük Selçuklu'ya Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar'dan bomba transfer! İkisi de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi bir Truva atı. Adamlar resmen aşağılıyorlar. Müslüman zina eder mi? Yalan söyler mi?
    Cevapla
  • arkadaş 11 ay önce Şikayet Et
    deaş bunlar
    Cevapla
  • Lasvegas 11 ay önce Şikayet Et
    Bizmim muhafazakar saf halkimin hala bu munafik dizileri izliyorlar malaesef!Resme muslumalari asagilamak icin yapmislar ama bizim angutlarin jetonu dusmedi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler