Diyanet'ten açıklama: Soruşturma başlatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir camide yaşandığı iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Diyanet'ten açıklama: Soruşturma başlatıldı
Diyanet'ten açıklama: Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 21.05.2023 19:25 GÜNCELLEME 21.05.2023 19:38
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Başkanlıktan yapılan açıklamada, "Bazı medya mecralarında yer alan, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir camide yaşandığı iddia edilen görüntülere ilişkin Başkanlığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır." bilgisi paylaşıldı.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, imamın cemaate silahlanma çağrısı yaptığı iddia edilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • VATANDAŞ 11 ay önce Şikayet Et
    bir camide biri bir şey söylüyor, Sanki diyanet başkanı söylemiş!!! pkk da silahlı bir halk hareketiymiş,önce onları alsınlar.
    Cevapla
  • Deli dumrul 11 ay önce Şikayet Et
    niye lan soruşturma? çanakkale sakar ya dumlupınar alayından imamlar vaazlarinda kafire karşı birlik olun mesajı verdi cepheye gidin denildi. şuan daha zor durumdayız düşman içerde chpkk hdpkk pkk teröristleri ingilizin yunanın devamı hainlerdir.
    Cevapla
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Diyanetin bu aralar en iyi yaptığı iş,bazı islere hemen kutlama, azi islere hemen sorusturma,Allah (C.C.) için bazi dua ve dilekleri,Vaize,Hocaya soylettirip,uygulamama ve yaşamama,biz bu durumlara boşa gelmeduk,Rabbim yardim eyle.
    Cevapla
  • Murat k. 11 ay önce Şikayet Et
    Caniide bemde cemaatteydim yazılanlar gibi değil konuşmanın içinde 15 temmuzda ki gibü seçim akşamı pkk ayaklanacak diye dedikodu geçiyo eğer öyle bişey olursa silahlanın bende var dedi güldü videoyu çekenler chp üyeleriyniş sapa bir yerde köy camiisi burası imam çok sevilen biri kalabalık cemaati oluyo cuma günleri
    Cevapla
  • DİYARBAKIRLI 11 ay önce Şikayet Et
    Ömer kardeş KUVA-i MİLLİYE
    Cevapla
  • Ömer 11 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim kin ve nefrer dili hayır getirmez Suriye gibi birbirimizi mi yiyelim yanlış bir dil bu ortal8gi karıştırır. Sevilmesi surda kalsin bize ne yaptığı resmen ayaklanmadir cezasını çekmeli. Hem ona mi kalmış asker polis varken
    Cevapla
  • Kul insan 11 ay önce Şikayet Et
    Milletimiz zaten silahlı. Abdest ve dua silahımız var bizim. Lakin bu Hoca bir şey biliyor sanırım çünkü İsrail Amerika İngiltere Fransa birleşti Türkiye 'ye karşı savaşmak için fırsat kolluyor. Bizden söylemesi. Bu demek oluyor ki Milletimizin asker Millet olduğunu düşünürsek Hatay işgal edilirse savunmasız depremzedeler zalimlerin işini kolay kılar. Bence Hoca bir şeyler biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 3 ülkeyi işaret etti! Karadeniz'de petrol...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!