Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önünde hareketli dakikalar

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na önünde havaya ateş eden bir kişi daha sonra intihar edeceğini söyledi. Hareketli anlara neden olan silahlı kişi, başsavcıya mektup iletilmesini istedi.

GİRİŞ 22.05.2023 15:24 GÜNCELLEME 22.05.2023 15:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 14.00 sıralarında Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda meydana geldi. Anadolu Adliyesi protokol girişinden giren bir kişi, elindeki silahla ilk olarak havaya bir el ateş etti. Daha sonra silahı boynuna dayayan kişi yanında getirdiği mektubun başsavcı tarafından okunmasını istedi.



Dakikalarca elindeki mektubu polis ekiplerine gösteren şüpheli, " Bu mektup ailem için" , "Bu mektubu devletin savcısı okuyacak" diye bağırdı. "Ailem ve çocuklarım için bunu yapıyorum" şeklinde de bağıran şüpheli bir süre sonra elindeki mektubu yere attı. Şüpheli çok geçmeden polis ekipleri tarafından ikna edildi. İntihar girişimi nedeniyle adliyede geniş güvenlik önlemi alınırken, intihar girişiminde bulunan kişi gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • mst 11 ay önce Şikayet Et
    Bizim sincan adliyesin dede savcıya zor ulaşılıyor. kapıda biri ona ulaşmak isteyenin yolunu başka yere çeviriyor şuraya gir buraya gir bu savcıyla ilgili değil diye. vardır bir nedeni onuda anlıyorum da erişilmezde olmaları işte böyle sıkıntılara yol açıyor.
    Cevapla
  • elbette23 11 ay önce Şikayet Et
    bir insan savcılığa bir mektup belge ulaştırmak istiyorsa rahatlıkla ulaştırmayı. Keyfi uygulamalar yetki ve yasa kanun dışında kararlar uygulanmakta. Şüpheyle kanıt delil tanık olmadan işlemler yapılmamalı.
    Cevapla
  • Hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Abd de olsa bu aninda vurularak etkisiz hale getirilirdi. Bizde kanunlar cok gevsek. Her eline tabanca Alan gelsin o zaman.
    Cevapla
  • Ahmet Y 11 ay önce Şikayet Et
    Neden öldürüyosun he neden ? Adam polise mi silah sıkmış, belli ki derdi var derdini anlatmaya çalışıyor, bir insanı bu raddeye getiren olayı anlamadan hemen öldür. ABD de adamı öldürüyolarda suç oranı mı düşüyor, üstelik bu olay vatandaşın dert anlatma çabası.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 11 ay önce Şikayet Et
    Bakış açısı tabi. Adam vurmak çözüm mü? Adam Abd de olsaydı derdini dinlerlerdi. Burada belli ki adamın canına tak etmiş.
    Cevapla
  • Olması gereken 11 ay önce Şikayet Et
    Evet her şeyden önce bu adalet konusu gündeme gelmeli ve hakkıyla adaletin sağlanması gerekmektedir ama dış güçler ve içerdeki hainler yüzünden belimizi bir türlü doğrultup bu konuyu halledemiyoruz ki..Özellikle HSK nun temizlenmdesi gerekmektedir..Yanlı ve kötü hakim ve savcılar atılmalı yerine milletine hakkıyla adalet dağıtacak unsurlar getirilmelidir.
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    bir tane hakim savcı kalmaz.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 11 ay önce Şikayet Et
    Adalet sisteminde geldiğimiz son nokta. Kimi kime şikayet edeceksin. Aslında güzel taktik. Biz de öyle mi yapsak acaba? Bizimi de Bakırköy Adliyesinde bir davamız vardır. 13 yıldır 3 Başkan, onlarca üye değişti. Halen dava devam ediyor. Mızrak çuvala sığmıyor ama, ah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı