Merhum Oğuzhan Asiltürk: Meseleler Tayyip Bey'i aşmış Türkiye meselesi haline gelmiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabey diye hitap ettiği Milli Görüş lideri merhum Oğuzhan Asiltürk'ün "PKK ve FETÖ ile mücadelede edindiği tecrübe nedeniyle (Tayyip Bey) bir dönem daha devam etmelidir." dediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.05.2023 08:41 GÜNCELLEME 23.05.2023 09:04
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Milli Görüş hareketinin önde gelen isimlerinden olan ve geçmişte Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılığı ile Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan İlyas Tongüç, Akit TV'de 'Seçim Özel' programına katıldı. Muharrem Coşkun'un sunduğu programda önemli açıklamalara imza atan Tongüç, Milli Görüş lideri merhum Oğuzhan Asiltürk'ün vefatından önceki siyasi değerlendirmelerini de aktardı.

ÇOK CİDDİ MÜZAKERELER YAPIYORDU

Gerek Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan gerekse de Oğuzhan Asiltürk'ün yakın çalışma ekibinde bulunan İlyas Tongüç, "Oğuzhan Bey ittifakın çok ötesinde Türkiye'nin bütünüyle kucaklanması ve milli-manevi değerlere dönülmesi konusunda çok ciddi müzakereler yaptığını bize aktarmıştı." ifadelerini kullandı.

TAYYİP BEY BİR DÖNEM DAHA DEVAM ETMELİDİR

Saadet Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, merhum Oğuzhan Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki düşüncesini de aktardı. Asiltürk'ün ülkenin karşı karşıya bulunduğu problemlerin Türkiye meselesi haline geldiğini belirttiğini dile getiren Tongüç, "Oğuzhan Bey, "Meseleler Tayyip Bey'i aşmış Türkiye meselesi haline gelmiştir. PKK ve FETÖ ile mücadelede edindiği tecrübe nedeniyle (Tayyip Bey) bir dönem daha devam etmelidir." demişti." diye de konuştu.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 13
  • yolcu 11 ay önce Şikayet Et
    Hakı hakikatı dile getirene çamur atmak ahlaksızlıktır merhum abimiz tehlikeyi gördü çünkü bir tarfata hristiyan yahodi lerin desteklediği zat diğer tarafta tüm İslam aleminin desteklediği lider mesele burda kör ve sağır lar tabiki görmez
    Cevapla
  • Hüseyin 44 11 ay önce Şikayet Et
    Bu merhum zat ömrü boyunca hiç bir zaman partide iyi işler yapmamış.Çünkü koltuk Sevdası meraklısı idi.Her halda oy almak için ellerinden gelirse Onu mezarlıkta çıkaracaklar.Siyaset kötü çirkef ve yalanlarla dolu.yüce mevlam bizleri bu Siyasi ve polikacıların şerrinden muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Osmanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Size kalsa Erbakan da 'Siyonistler kurdurdu' diye topa tuttuğu akp'yi destekliyor. Muhalefet edip zulme karşı çıkan her parti ya da hareketin içinden birilerinin iktidarın arkasında olduğu yalanlarını yüzünüz kızarmadan söyleyebiliyorsunuz.
    Cevapla
  • Adam 11 ay önce Şikayet Et
    Siz CHP HDP yi desteklemeye devam edin. Mücahit Bay Bay Kemal şarkılarıyla avutun kendinizi
    Cevapla
  • Evlad-ı Fatih'an 11 ay önce Şikayet Et
    Münafıklar mecraı Saadet partisi.Yazıklar olsun sizlere...!
    Cevapla
  • BAFRA'lı 11 ay önce Şikayet Et
    HaberÖyle lanse edilmişki adam ÖBÜR TARAFTA ropörtaj yapmış sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!