Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2. sezon öncesi peş peşe veda! 2'sine ayrılık sahnesi yazılacak

ATV’de her Salı akşamı yayına giren Ben Bu Cihana Sığmazam projesinde ‘Melike’ karakterini üstlenen Aslı Melisa Uzun yollarını ayırıyor. Aynı zamanda ‘Azamet’ rolüyle kameralar karşısına geçen Eren Vurdem de Ben Bu Cihana Sığmazam’daki hikayesinin sonuna geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2. sezon öncesi peş peşe veda! 2'sine ayrılık sahnesi yazılacak
Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2. sezon öncesi peş peşe veda! 2'sine ayrılık sahnesi yazılacak
GİRİŞ 24.05.2023 09:18 GÜNCELLEME 24.05.2023 09:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2 ayrılık birden gerçekleşecek. Rol aldığı ‘Melike Çınar’ karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Aslı Melisa Uzun’dan takipçilerine hüsran yaşatacak bir haber geldi.

Teşkilat'ta 4. sezon öncesi ayrılık şoku! Vedasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacakTeşkilat'ta 4. sezon öncesi ayrılık şoku! Vedasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Senaryo gereği Azamet’in eşi ve Lokman Çınar’ın kızı rolüyle ekran önüne çıkan Aslı Melisa Uzun’un Ben Bu Cihana Sığmazam’daki macerası resmen bitecek. Bilindiği üzere Aslı Melisa Uzun, Erkenci Kuş, Akrep, Arkadaşlar İyidir gibi yapımlarda boy göstermişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden Hudutsuz Sevda geliyor! Başrolde öyle bir isim var kiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden Hudutsuz Sevda geliyor! Başrolde öyle bir isim var ki

Öte yandan oynadığı ‘Azamet Kurban’ karakteriyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çeken Eren Vurdem de Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılanlar kervanına katıldı. Rol icabı Cezayir Türk'ün korumasu, Kurban Baba'nın oğlu ve Melike'nin eşini oynayan Eren Vurdem'in Ben Bu Cihana Sığmazam'daki serüvenine nokta koyulacak. Ünlü oyuncu Eren Vurdem de, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Söz, İnadına Aşk ve Arka Sokaklar gibi projelerde oyunculuk performansını sergilemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • rafet 11 ay önce Şikayet Et
    Bu senaryyoyu yazanlar çok acemi. her bölümde tatavyalı yakalanıyo yalandan öldürülüyor kah ondan yararlanmak kah kayıkçıcın yerini öğrenmesi bahane edilerek kaçmasına göz yumuluyor. her defasında cezayire kötülük ediyor yakınlarını vuruyor öldürüyor. Cezayir bu defa kayıkçının kızını elinden kaçırdı. kısacası tüm olaylar bir öncekinin tekrarı. ilk bölümlerdeki heyecan kalmamadı.
    Cevapla
  • Asuman 11 ay önce Şikayet Et
    Azamet gitmesin dizinin tadı tuzu yok ateşle kavganın diziyi izleme sebebimiz kalsın
    Cevapla
  • orhan 11 ay önce Şikayet Et
    edho nun ahı tuttu kimse izlemiyor konusu belli değil oyuncular senaryo felaket kötü oktay kaynarcada kurtaramadı diziyi final olur.
    Cevapla
  • Yozgatlı 11 ay önce Şikayet Et
    sapar saçma bir dizi. bir erkek iki kadın başka da bir halt yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi