Teşkilat'ta 4.sezon öncesi veda şoku! TRT1 dizisinde bütün hesapları bozacak gelişme...

Yeni sezon onayı almayı başaran ve yaz boyunca ekranlarda ayrı kalacak olan Teşkilat dizisinde ayrılık iddiası sosyal medya gündemini çalkaladı. Yeni sezonda TRT1'in MİT dizisi Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna yerleştirilen deneyimli oyuncu Levent Can'ın Teşkilat'a veda edeceği iddiası çok konuşuldu.

Teşkilat'ta 4.sezon öncesi veda şoku! TRT1 dizisinde bütün hesapları bozacak gelişme...
Teşkilat'ta 4.sezon öncesi veda şoku! TRT1 dizisinde bütün hesapları bozacak gelişme...
GİRİŞ 01.06.2023 13:53 GÜNCELLEME 01.06.2023 13:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

3. sezonda Teşkilat ekibine transfer edilen ve hem oyunculuk performansıyla hem sahneleriyle adından söz ettiren Levent Can'dan beklenmedik haber geldi. Üstlendiği 'David Hartley' karakteriyle olayların seyrini değiştiren ve senaryoya hareketlilik kazandıran Levent Can, iddiaya göre Teşkilat projesine veda edenler listesine girdi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2. sezon öncesi 2 ayrılık! İkisine de veda sahnesi çekilecekBen Bu Cihana Sığmazam’da 2. sezon öncesi 2 ayrılık! İkisine de veda sahnesi çekilecek

Senaryo gereği diplomat görünümlü Teşkilat düşmanı rolüyle kameralar karşısına geçen, aksiyon ve gerilimin dozunu artıran Levent Can'ın önümüzdeki sezonda olmayacağı söylentisi ileri sürüldü. Sezon finaline adım adım yaklaşan ve yaz boyunca vereceği molanın ardından önümüzdeki sezonda ekranlara sıkı bir dönüş yapacak olan Teşkilat dizisinden Levent Can'ın ayrılacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden Hudutsuz Sevda geliyor! Başrolde öyle bir isim var kiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden Hudutsuz Sevda geliyor! Başrolde öyle bir isim var ki

Teşkilat projesiyle son dönemlerde ilgi odağına oturan Levent Can, oyunculuk kariyerinde Kurtlar Vadisi Pusu, Vatanım Sensin, İçerde, Ezel, Kavak Yelleri, Emret Komutanım, Arıza gibi gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Dizi de eleman sayısını azaltmaları iyi bir şey değil farklı fonksiyonları olan biraz daha kalabalık ekip daha profesyonel bir tablo çiziyordu.Şimdi ofis ekibi sahaya çıkmaya başladı.Biraz daha çeşitlilik diziye olan ilgiyi arttırır.Farklı özellikleri olan elemanlar.
    Cevapla
  • Rest 10 ay önce Şikayet Et
    Zehrayi yok edip dizinin devami iyi olur.
    Cevapla
  • vedat 10 ay önce Şikayet Et
    İlk baştaki kadro çok güzeldi
    Cevapla
  • Burhan Uysal 11 ay önce Şikayet Et
    Başarılı bir dizi, operasyonlarda ekip sayısının daha fazla olması daha isabetli olur
    Cevapla
  • Resmi 11 ay önce Şikayet Et
    Zehra -Ömer hikayesi artık mideleri rahatsız ediyor. Zehra karakterini oynayan fazlasıyla yetersiz .Aşırı sıkıcı..
    Cevapla
  • vedat 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI