Gelecek ve DEVA Partilerine seçim darbesi! AK Parti'ye geçtiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Gelecek Partisi Fethiye Kurucu İlçe Başkanı Sadet Kansız ve DEVA Partisi Gençlik Kolları eski Başkanı İsa Özdemir AK Parti'ye katıldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı da yoğun üye kaydı aldıklarını söyledi.

Gelecek ve DEVA Partilerine seçim darbesi! AK Parti'ye geçtiler
Gelecek ve DEVA Partilerine seçim darbesi! AK Parti'ye geçtiler
GİRİŞ 23.05.2023 18:29 GÜNCELLEME 23.05.2023 18:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı'nda yeni üyelere rozet takıldı. Yeni üyelerin içinde Gelecek Partisi Fethiye Kurucu İlçe Başkanı Sadet Kansız ve DEVA Partisi Gençlik Kolları eski Başkanı İsa Özdemir’de yer aldı.

AK Parti Fethiye İlçe Binası'nda gerçekleşen törene AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı. Törende, Gelecek Partisi Fethiye Kurucu Başkanı olan Sadet Kansız ve 15 üyesi ile DEVA Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsa Özdemir ve yeni katılan üyelere AK Parti rozeti takıldı.

"PARTİMİZE ÇOK CİDDİ BİR ÜYE KAYDI VAR"

Törende konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, "Bir haftadır partimize çok ciddi bir üye kaydı var. Bugün daha güzelini ve coşkulusunu yaşıyoruz. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanımız Sadet Kansız ve beraberinde görev yapmış 15 kişi ile buradalar. Biz Sadet abinin milli ve manevi değerlere sadık olduğunu biliyoruz. Milli ve manevi değerlere sadık olunmasıyla AK Partiyi tercih etmişlerdir. Ben kendilerine ve arkadaşlarına bu tercihlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu törenin hem Saadet abiye hem ekibine hem de partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • AK Sevdalı 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar dün davayı satanlar. Reisin kazanacağı görünce geri döndüler bunlar çakal, dün satan yarın da satar. Bunları partiye almak kabul etmek bir okadar davaya ihanettir.
    Cevapla
  • Alı 10 ay önce Şikayet Et
    Menfaat nerede ise insanlar oraya gidiyorum göstergesi millet ittifakı kazansaydı şu anda omların arkasında olacaklar ve onlar en iyi savunacaklardı bunların soyadından belli ne oldukları
    Cevapla
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Rüzgar gülü bunlar
    Cevapla
  • amca 11 ay önce Şikayet Et
    durun daha siz. Vekiller bi mazbatalarını alsınlar :DDDDDDDDD
    Cevapla
  • Cemal K. 11 ay önce Şikayet Et
    Hoş gelmişler de, kesin dönüş mü acaba? Rüzgarın yönüne doğru yelken açmayı bıraksak mı artık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı