PKK'nın kanalında Kılıçdaroğlu'na açık açık oy istediler!

İlk turda HDP ve PKK desteğine rağmen aldığı oy oranıyla Kandil'de hayal kırıklığı yaratan CHP lideri için PKK medyası da harekete geçti. Örgütün kanalında yapılan reklamlarda Kılıçdaroğlu'na oy verilmesi için çağrı yapıldı.

GİRİŞ 24.05.2023 04:25 GÜNCELLEME 24.05.2023 04:25
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihin en önemli seçimlerinden birini yaparken Başkan Erdoğan aldığı oylarla en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark attı.

İlk turda terör örgütü PKK ve FETÖ mensuplarına 'özgürlük' vadeden Kılıçdaroğlu, seçimlerde uğradığı bozgun sonrasında 'milliyetçi' bir tavır takınarak, ilk turda yüzde 5,2 oy alan Sinan Oğan'ın seçmenlerinden oy devşirme çabasına girişti.

PKK'dan CHP'ye tam destek! Yıkım için yemin ettiler!PKK'dan CHP'ye tam destek! Yıkım için yemin ettiler!

KILIÇDAROĞLU KANDİL'İ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan, sığındığı mağaradan yayınladığı videoda, 14 Mayıs seçimleri üzerinden ittifak kurdukları Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "Muhalefet çok fazla sonuç alır gibi gözüküyordu ama tam tersine hayal kırıklığı ortaya çıktı" diyen terörist başı, "Muhalefet sağlam duramadı. Millet İttifakı'nda bir hayal kırıklığı biraz ortaya çıktı." ifadelerini kullandı. İkinci turda da iş birliğinin süreceğini vurgulayan Kalkan, "Kürtler özgürlük için bedeli vermeyi ve mücadeleyi sürdürecek" dedi.

PKK KANALI BAY KEMAL'E OY TOPLAMA DERDİNE DÜŞTÜ

Yaşanan hayal kırıklığına rağmen HDPKK'dan Kılıçdaroğlu'na yönelik destek sürerken PKK'nın kanalı, 2. tur öncesi Kılıçdaroğlu'na oy verilmesi için sistematik yayın yapmaya başladı.

KILIÇDAROĞLU'NA MÜHÜR VURULAN REKLAM

PKK'nın kanalında yapılan tanıtım, gün içinde sistematik olarak ekranlara getirilirken söz konusu yayında, "Sandığa git oy ver tek adamı gönder. 28 Mayıs hesap sorma günüdür. Demokratik bir gelecek için diktatöre geçit yok." gibi ifadeler yer aldı. Ayrıca reklamda Kılıçdaroğlu'na mühür vurulması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Tabi 11 ay önce Şikayet Et
    Fotoğrafa bakın;Kılıçdaroğlu,sağında ve solunda pkk temsilcileri çok guzel yakışmış,zihniyet olarak da zaten aynı beraberler.Aslında bu pkk yı temsil eden HDP ile CHP nin tek parti olarak birleşmelerini düşünmüyorlarmı acaba? Birleşirlerse tek başlarına iktidara gelebilirler,çünkü CHP li seçmenler için parti adı yeterli baskan kim olursa olsun fark etmez oylarında eksilme olmaz.
    Cevapla
  • rizeli 11 ay önce Şikayet Et
    bunu instegram ve youtube kanallarınızda yayınlayında bizlerde servis edelım
    Cevapla
  • Seda 11 ay önce Şikayet Et
    Daha secılmeden butun makamları verdi, hayal satma, murıdlerını delirttin. Kanser olacaklar negatif enerjiden.
    Cevapla
  • agh 11 ay önce Şikayet Et
    bütün bu şer güruhu birleşti. Ama selin önünde durmazlar.
    Cevapla
  • Adil 11 ay önce Şikayet Et
    Ey halkımız bekaan tehlikede olabilir sandıgına bayragın gibi sahip cık dişe diş .oy iptaline gitmesin içerdeki baglı .lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?