FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, adliyenin "mahrem sorumlusu" olarak faaliyet yürüten ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin ByLock kullandığı tespit edildi.

FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı
FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı
GİRİŞ 25.05.2023 00:21 GÜNCELLEME 25.05.2023 00:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesine yönelik gizlilik içerisinde yürütülen operasyon sonucunda adliyenin 'mahrem sorumlusu' olarak faaliyet yürüten ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H.D. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin, örgüt içerisinde gizli iletişimi sağlayan 'ByLock' programını kullandığı ve örgüt mensuplarının kamu kurumlarına yerleşmeleri için faaliyet gösterdiği tespit edildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Fakirullah 11 ay önce Şikayet Et
    Tospa gibi bakıyo hain gülen Allah senin ve müridlerinin belasını versin inşallah yazıklar olsun size vatan hainleri
    Cevapla
  • SENOL 11 ay önce Şikayet Et
    Mahremini kaldı artık inine kadar girildi
    Cevapla
  • Tek 11 ay önce Şikayet Et
    Bu eski ceza kaçtığı ıçinden direk 39 yıl daha ek ceza verilecek
    Cevapla
  • Han 11 ay önce Şikayet Et
    Adi yahudi ajanı Gülen ,sen hiçbirzaman Reis kadar sevilmeyecek ve itibar görmeyeceksin,elin öpülmeyecek,koltuğa oturamayacaksın,sana rahmet okunmayacak,taltif edilmeyeceksin,varlığın yokluğunu aratacak,yokluğun Türk insanını ferahlatacak....
    Cevapla
  • İzmir berbat 11 ay önce Şikayet Et
    Vatana ihanet etmenin cezasi kesinlikle idam olmalı, lütuf olmaktan çikmistir ! _TBMM' yeni yasama ajendasina acil olarak idam cezasini ele almali, idam cezasini yasallastirin !!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina