TRT1’in yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’dan müjdeli haber! Büyük sürprizi açıkladı

TRT1 kanalında yakın bir zaman sonra yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Kendi Düşen Ağlamaz’dan izleyenlere müjdeli bir haber geldi. Yaz ayında sürprizlerle dolu sahneleriyle izleyenleri ağırlamaya hazırlanan Kendi Düşen Ağlamaz ekibinin sete çıktığının bilgisine ulaşıldı.

TRT1’in yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’dan müjdeli haber! Büyük sürprizi açıkladı
TRT1’in yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’dan müjdeli haber! Büyük sürprizi açıkladı
GİRİŞ 28.05.2023 14:08 GÜNCELLEME 28.05.2023 14:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı yapımlara imza atan ve son dönemlerde piyasaya sürdüğü dizi projeleriyle başarılı bir çıkış yakalayan TRT1’den yeni dizisi hakkında izleyenleri sevindirecek bir haber geldi. Yaz ayında da dizi tutkunlarının yüzünü güldürecek projelerle adından söz ettirmeye hazırlanan TRT1, yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’la ilgili bombayı patlattı.

Ateş Kuşları'na çok konuşulacak transfer! Rekortmen diziye gelen isim şaşkına çevirdiAteş Kuşları'na çok konuşulacak transfer! Rekortmen diziye gelen isim şaşkına çevirdi

TRT1’den alınan bilgiler doğrultusunda İnci Balabanoğlu’nun yönettiği ve Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin sete çıktığı öğrenildi.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan ve Tuna Kıygı ile Sonay Üte’nin senaryosunu yazdığı Kendi Düşen Ağlamaz, sayılı günler sonra izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

TRT1 dizisi final mi yapıyor? Yürek Çıkmazı'ndan gelen haber seyirciye hüsran yaşattıTRT1 dizisi final mi yapıyor? Yürek Çıkmazı'ndan gelen haber seyirciye hüsran yaşattı

Genel yönetmenlik koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde doğduğu gün annesini kaybeden ve babasının yeniden evlenmesine izin vermek istemeyen Alize'nin hikayesi gözler önüne serilecek.

İzleyenler tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen projenin kadrosunda, Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi isimler yer alıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmaması herkesi üzmüştü! TRT1'den tarih açıklaması...Alparslan Büyük Selçuklu'nun yayınlanmaması herkesi üzmüştü! TRT1'den tarih açıklaması...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Sevindim neşeli olacak.Keşke sanatçılar siyasi konuşmasa iyi olur,geçen sene teşkilat dizi jönü siyasi konuştu diziden çıkarıldı olan bize oldu dizi yeni gelenlerle bozuldu keyfimiz kaçtı.Aslında spor ve müzikte milliyet aranmamalı ki keyif alarak izleyelim.
    Cevapla
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    Sanatcı insan tarafsız olmalı tarafını belli ettiği an kendini bitirir halkın tokadını yer
    Cevapla
  • ERİK 10 ay önce Şikayet Et
    hiç akıllanmayacğız hiç. Hakan Yılmaz denilen adam aleni şekilde Kemali destekleyen bir adam. Hala başrollerde bunları oynatmak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!