Van'da 'torbacı' operasyonları: Çok sayıda gözaltı!

Van'da "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonlarında 20 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.05.2023 09:52 GÜNCELLEME 26.05.2023 17:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenlere yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda 19-25 Mayıs'ta gençlerin yoğun bulunduğu alanlardaki "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

20 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda 6,06 gram sentetik uyuşturucu, 4,35 gram esrar, 18,89 gram eroin ve sentetik ecza ele geçirildi.

Şüphelilerden 7'si hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak", 13'ü hakkında ise "uyuşturucu kullanmak" suçundan işlem başlatıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hakkı hoca 10 ay önce Şikayet Et
    Göstermelik yakalamışsınız. O bölgede tonlarca uyuşturucu satılıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    İdam şart.
    Cevapla
  • cahit 10 ay önce Şikayet Et
    Yakalanan torbacıların tamamını plastik torbaya ellerini arkadan bağlayıp denize atacaksın kesinlikle yaşama şansı ceza evinde besleme denetimli serbestlik falan yapmayacaksın acırsan masum çocuklarımız zehirlenmeye devam eder bizim canımız acımaya devam eder
    Cevapla
  • Tek 10 ay önce Şikayet Et
    Yakalamak değil ceza vermek daha önemli ve direk bütün mallarına el konacak yakalasan ne olacak karar verenler adamları galiba hemen bırakıyor bunları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan