28 Şubat zihniyeti hortladı: HÜDA PAR'lı Oktuay'a linç!

HÜDA PAR İstanbul Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülsüm Sena Oktuay, muhalif seçmenler tarafından bel altı hakaretlere, yargılama tehditlerine ve giyimiyle ilgili onlarca saldırıya maruz kaldı.

GİRİŞ 26.05.2023 12:22 GÜNCELLEME 26.05.2023 17:49
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı kararından sonra başta muhalif partiler olmak üzere liderler ve seçmenlerinden hakaret ve tehdit mesajları aldı. 

Her gün bir yenisi eklenen bu hakaretlere İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülsüm Sena Oktuay da maruz kaldı.

İzmir'de skandal! Başörtülü kadınlara hakaret ettiler....İzmir'de skandal! Başörtülü kadınlara hakaret ettiler....

NEFRET DOLU PAYLAŞIMLAR!

CHP’nin yasakçı zihniyetinden dolayı eğitimini tamamlamada yaşadığı zorlukları anlatan Okutay'ın sosyal medyadaki açıklamalarının altına yine nefret dolu paylaşımlar geldi.

OKTUAY'DAN CHP VE 28 ŞUBAT ZİHNİYETİNE TEPKİ

Avukat Gülsüm Sena Oktuay, "CHP ve 28 Şubat zihniyetinin Müslüman kadınlara hayat hakkı dahi sunmadığı bir dönemde tesettürümle eğitim hayatımı devam ettirmek için mağduriyetler yaşadım ve onurlu duruşumu bozmadan Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Tüm engellemelerin karşısında ailemin ve partimin desteğini gördüm. Bugün o zorlu yıllarda desteğini gördüğüm ailemin ve HÜDA PAR’ın yanında Avukat kimliğimle duruşuma devam ediyorum." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 92
  • Öğretmen 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Twitter denilen lanet ve benzerleri mecralarda maalesef her türlü hakareti yapanları yakalamak mümkün olmuyor. Zira dünyanın her yerinden her dilde yazılabiliyor. Bu durumun kontrol altına alınması memleket meselesi
    Cevapla
  • Cüneyt Işık 11 ay önce Şikayet Et
    Müstekbirlere erdemli duruşunuz ile karşı çıktınız , destek ve dualarımız sizlerle kardeşler. "Yeterince cesur değilsen kimse seni takip etmez"
    Cevapla
  • Ceka 11 ay önce Şikayet Et
    İnamçsızların inadına HÜDA PAR sana ve islam çarşafımıza Laf atan ,attığın tırnağına kurban olsunlar ,insanlıktan nasibini almamış zavallılar ,kötü söz terbiyem el vermiyor,
    Cevapla
  • Anadolulu 11 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler sana. CHP zihniyetine aldırma. Yoluna devam bacim. Ah keşke tüm kapalılar senin gibi bilinçli olsalardı Rabbim arkanda,biz de yanındayız.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    demekrasi var ister kapanır istersen açılırsın kimse traş yapmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...