HÜDA PAR yalan algıları yıktı geçti! Piyano ile kendi bestesini çaldı

HÜDA PAR, bütün yalan algıları yıkıp geçmeye devam ediyor. HÜDA PAR'lı Batman milletvekili Serkan Ramanlı'nın gençlerle bir araya geldi. Ramanlı, yoğun talep üzerine kendi bestesini çalmak üzere piyanonun başına geçti.

GİRİŞ 27.05.2023 17:45 GÜNCELLEME 27.05.2023 17:53
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

7'li koalisyona katılmayıp Cumhur İttifakı'nda yer alan HÜDA PAR, algı operasyonlarının hedefi oldu. Ancak yapılan her karalama kampanyasını ve iftiraları yerle bir eden HÜDA PAR'ın hiç de öyle olmadığı gün geçtikçe daha da ortaya çıktı.

GENÇLER İSTEDİ, KENDİ BESTESİNİ ÇALDI

Gençlerin yoğun isteği üzerine piyano başına geçen HÜDA PAR Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kendi yaptığı bestesini çaldı. Piyano yeteneğiyle beğeni toplayan Ramanlı, kara propaganda yapan muhaliflerin algısını bir kez daha yıktı.

"KADINLARI OKUTMUYORLAR" İFTİRASI ATTILAR, EŞİ VE KIZLARI DOKTOR ÇIKTI!

'Kadın düşmanı' iftirasıyla karalanan HÜDA PAR, bu yalan algıları da yıktı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, partisini kadın hakları üzerinden karalamaya çalışan 6’lı masaya anlamlı bir cevap verdi.

İLKHA'da yer alan habere göre, CHP yönetimi ve Millet İttifakına tepki gösteren Yılmaz, "HÜDA PAR'lıların eşlerini çalıştırmadıkları ve çocuklarını okutmadıkları şeklindeki cümleler yalan ve iftiradır." dedi. 

HÜDAPAR’ın iki numaralı ismi Mehmet Hüseyin Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

“HÜDA PAR’ın kadın politikaları ile alakalı olarak okuduğunu anlama noktasında eksikliği olan vasat bir insanın, parti programımızı okuduğunda bile rahatça anlayabileceği kelime ve kavramları kendi bilinç altındakilerini ortaya çıkartacak şekilde bir algı operasyonu yapıyorlar. HÜDA PAR’lıların eşlerini çalıştırmadıkları ve çocuklarını okutmadıkları şeklindeki cümleler yalan ve iftiradır. Benim eşim kamuda uzman diş hekimi olarak görev yapıyor. Öğrenciyken evlendik, okumasına katkı sundum.

28 Şubat sürecinde başörtüsü sorunu yaşamasına rağmen destek çıktım ve 10 yıl aradan sonra tekrar okunmasına katkı sundum. Eşim, şu an uzman diş hekimi olarak görevine devam ediyor. Kızlarımızı okutmama yönünde iftiralar var. Bir kızım şu an intörn doktor, diğer kızım ise seneye inşallah intörn doktor olacak. Yani birçok arkadaşımızın durumu bu şekilde ama bu müfteriler buna rağmen iftiralardan geri durmuyorlar ve durmayacaklar da.”

CHP ZİHNİYETİ GENÇ KIZLARI OKULLARDA ATTI, OKUMASINA ENGEL OLDU!

CHP zihniyetinin bir eseri olan 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını anlatan Diş Hekimi Meryem Yılmaz, kızların okumasının önündeki en büyük engelin CHP olduğunu söyledi.

CHP zihniyetinin 28 Şubat zulmüne maruz kaldığını belirten Uzman Diş Hekimi Meryem Yılmaz, "CHP ve zihniyetinin HÜDA PAR hakkında söylediği asılsız yalanlar yeni değildir. Geçmişte de bunu yaptılar. 'Dindarlar çocuklarını okutmuyorlar. İslam, kız çocuklarının okumasına ve çalışmasına engeldir' diye bir cümleleri vardı. Şu an bunu HÜDA PAR üzerinden yapıyorlar. Aslında engel olanlar CHP zihniyetindeki insanlardır. Ben 28 Şubat mağduruyum. Bana engel olan HÜDA PAR ve dindar insanlar değil CHP zihniyeti oldu. Diş Hekimliği Fakültesi 5'inci sınıftan ayrıldım, son 3 ayım kala eğitimime ara vermek zorunda kaldım, yani atıldım. CHP zihniyeti; başörtülü olan öğrencilerin hepsini attılar, eğitimlerine engel oldular, meslek hayatlarına son verdiler ve pek çok insanı mağdur ettiler. Ben o mağdurlardan biriyim ve o dönemi yaşamış biriyim. Onların yaptıklarını, yalanlarını, CHP'nin her şeylerini biliyorum, yaşadım ama pes etmedim. 1999-2000'de eğitime ara vermek zorunda kaldım, yani atıldım! 2006 yılında eğitimime geri döndüm ve mezun oldum. Atılmadan önce sınıfta bırakıldım, bazı şeyler yaşadım. CHP zihniyeti yaklaşık 10 yılıma mal oldu. Eğitim hayatım o kadar çok uzadı ki herkes diş hekimliğini 5 yılda tamamlarken ben 10 yılda tamamladım." ifadelerini kullandı. 

"UZMANLIK BAŞVURUSUNDA YİNE ÖNÜME ENGELLER KONULDU"

Eğitimine devam etme konusunda eşinden sürekli destek aldığını belirten Diş Hekimi Yılmaz, "Üniversite 3'üncü sınıftayken evlendim. Eğitimimi tamamlamam için eşim bana çok çok destek oldu. Allah'ım bin kere ondan razı olsun. Ama maalesef CHP zihniyeti bu engeli koydu ve eğitimime ara vermek zorunda kaldım. Mezun olduktan sonra yaklaşık 10 yıl kamuda diş hekimi olarak çalıştım. Çocuklarım üniversiteye gittiği zaman ben de neden uzmanlık olmasın dedim. Önüme hep engel konuldu. Arkadaşlarım üniversitelerde hoca, doçent ve profesör oldular. Neden benim de olmasın diye uzmanlığa karar verdim. Elhamdülillah kazandım, gittim uzmanlığımı tamamladım. Yetmedi şu anda ikinci bir uzmanlığı yapıyorum. Eşim bu süreçte bana hep destek oldu. İlk uzmanlığımı başka bir şehirde yaptım. Çocuklarım ve eşim farklı bir şehirde ben farklı bir şehirde hiç kolay bir süreç değil." diye konuştu.

 2 KIZI DA DOKTOR

HÜDA PAR'ın kızların okumasına ve çalışmasına engel olduğu yalanlara karşı en büyük örneğin eşi olduğunun altını çizen Uzman Doktor Yılmaz, "HÜDA PAR'ın kadınların çalışmasına ya da kadınların eğitimine engel olduğu yalanına karşı eşim en büyük örnektir. Kız çocuklarının okutulmadığına dair yapılan yalanları da ifade etmek istiyorum. 2 kızım ve 2 oğlum var. Kız çocuklarımın ikisi de üniversitede okuyorlar. Bir kızım intörn doktor diğer kızım da inşallah seneye intörn doktor olacak. İkisi de inşallah sağlık camiasına katılacaklar. Halkımıza ve insanlarımıza hizmet edecekler Allah'ın izniyle." dedi.  

"BİZE ZORLUK VE ENGEL ÇIKARAN HEP CHP ZİHNİYETİYDİ"

28 Şubat sürecinde kendilerine yaşatılan zulümler nedeniyle hem kendisi hem de kız kardeşlerinin eğitimlerine ara vermek zorunda kaldığını belirten Yılmaz, bu mağduriyet nedeniyle rahmetli babasının kızlarının mezuniyetini göremediğini söyledi.

Yılmaz, "Dindarların çocuk kız çocukları okutmadığı yalanının canlı şahitleri bizleriz. Babam, beni ve kardeşlerimin hepsini okuttu. Ortaokula başladığım dönemde hemen hemen hiç kimse kız çocuğunu okutmuyordu. Benim ailem dindar bir ailedir. Biz okumaya ve eğitime başladıktan sonra bulunduğumuz mahallede, çevrede herkes kızlarını okutmaya başladı. Biz, üniversite aşamasına kadar geldik ve üniversiteye başladık. Ben Diş Hekimliği, kız kardeşim Eğitim fakültesinde rehberlik öğretmenliği okuyordu. Bize engel olanlar; İslam dini, Müslümanlar veya dindarlar değildi. Bize engel olan CHP zihniyetiydi. Eğitimimizi engellediler ve 28 Şubat sürecinde bize en büyük zorlukları yaşattılar. Kız kardeşlerim ve ben eğitimimize ara verdik. Rahmetli babam üniversiteden mezun olmamızı göremedi. Okumamız için ve geleceğimiz için çok uğraştı. AK Parti hükümetinin gelmesiyle ve başörtüsü ile ilgili düzenlemeler yapmasıyla biz üniversiteye geri döndük. Mezun olduk, şu anda kız kardeşlerim de çalışıyor. Biri hemşire diğeri öğretmen, ben de diş hekimi olarak görevime devam ediyorum. Dindarları sürekli olarak bu konu üzerinden vurmaya çalışıyorlar ve sürekli bu konu üzerinden dindarların üzerine gidiyorlar. Hem kendi ailemde hem eşimin ailesinde hem de yaşadığım çevrede hiç böyle bir zulüm de ve engel de görmedim. Elhamdülillah hep desteklendim. Aslında bize zorluk ve engel çıkaran CHP zihniyetiydi." şeklinde konuştu.

"TÜRK BAYRAĞINA DÜŞMAN" DEDİLER, BAYRAK SEVDALISI ÇIKTILAR

'Türk bayrağına düşman' diyerek hedef alınan HÜDA PAR’ın ABD destekli Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Türk bayraklarını alarak meydanlara indi. HÜDA PAR'lılar bir de şehit verdi. 

İşte HÜDA PAR bu yüzden hedefte! Bayrakları alıp darbeye karşı meydanlara indiler!İşte HÜDA PAR bu yüzden hedefte! Bayrakları alıp darbeye karşı meydanlara indiler!

 

Yasin Akca Haber7.com - Multimedya Editor
Haber 7 - Yasin Akca

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Şu an Haber7.com'da multimedya bölümünde görev yapmaktayım.
YORUMLAR 38
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    Her şey ÇOK açık net chpkk budur işte Ablamızın diline Sağlık
    Cevapla
  • sakaryalı 11 ay önce Şikayet Et
    Hüdapar da en büyük sorun şeriyatı istiyorlardır bu da normalinde her müslümanın istemesi karşı gelmemesi gereken bir durum hakimiyet kayıtsız şartsız ALLAHINDIR
    Cevapla
  • Tuna 11 ay önce Şikayet Et
    Az kaldı herkesin foyası meclis açılınca ortaya çıkar
    Cevapla
  • OKUR 11 ay önce Şikayet Et
    CHP HDP ve PKK nın hüda par rahatsızlığını çok iyi biliyoruz. HDPkk ya biat etmediler, karşı çıktılar, çocuk vermediler, hep devletin yanında oldular. Bu da onları çılgına çeviriyor. Kimse rahatsız olmasın. adamlar memleketimizi bayrağımızı çok seviyor.
    Cevapla
  • Turancı 11 ay önce Şikayet Et
    Bu millet o eski okuma yazması olmayan ulus değil elbette.Artik kimse kimseyi kirli algilarla kirletemez.Millet kimin ihanet içinde kimin vatandan,devletten yana ,vatan aşığı olduğunu iyi biliyor.Helal HÜDA PAR'li kardeşlerime.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil