"Seçilseler de yönetemeyecekler" diyen Levent Üzümcü'den 2. tur sonrası yeni tehdit

Daha önce "Seçilseler de ülkeyi yönetemeyecekler ne yaparlarsa yapsınlar" diyen eski oyuncu ve Şişli Belediye Meclisi Üyesi CHP'li Levent Üzümcü'den Erdoğan'ın zaferi sonrası tepki çeken yeni paylaşım geldi.

GİRİŞ 28.05.2023 20:58 GÜNCELLEME 28.05.2023 21:15
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Türkiye sandık başına gitti. Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması saat 08:00'da başladı 17:00'da sona erdi. 

AA'nın geçtiği bilgiye göre sandıkların yüzde 98.64'ü açıldı. Seçime katılım oranının yüzde 83.99 olduğu bildirildi. Başkan Erdoğan'ın seçimi açık ara farkla önde kapattı ve 2. turda zaferini ilan etti.

Gezi provokatörü Üzümcü'den küstah açıklama: Seçilseler de yönetemeyeceklerGezi provokatörü Üzümcü'den küstah açıklama: Seçilseler de yönetemeyecekler

LEVENT ÜZÜMCÜ: KOLAY GELSİN ALAYINIZA

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen Gezi provokatörü Levent Üzümcü'den tepki çeken bir paylaşım geldi.

Üzümcü "Yargılanmama isteğiniz çok baskındı. Her şeye rağmen…buyrun yönetin bakalım nasıl yönetecekseniz. Kolay gelsin alayınıza." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 192
  • osmanlı torunu 11 ay önce Şikayet Et
    yüreği olan sokağa iner, o yürekte sizde yok . bu sefer inerseniz hepten biteceksiniz ..
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Millet ,kendi için doğru olanı hep tercih etmiştir.Bu tercihler bazen ihtilallerle ,bazen de baskılarla hep tecihleri yok sayılmıştır.Ama o dönemler geride kaldı.Şayet bu iktidar da milletin isteklerini göz ardı ederse bunların da sonu hüsran olur. Buna demokrasi denir.
    Cevapla
  • Adnan 11 ay önce Şikayet Et
    Valla devlet artık bu alçaklarla ilgili bir önlem alsın. Hiç kimse devletten üstün değil, hiç kimse dokunulmaz da değil. Hak edene dokunacaksınız.
    Cevapla
  • Aytekin 11 ay önce Şikayet Et
    Üzümcü,sana kolay gelsin. Bence o dilini kes,susunca daha fazla yarar sağlarsın.
    Cevapla
  • Kuyucu Murat 11 ay önce Şikayet Et
    Hele bir çık bakalım meydana!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin