2. turun ilk hazımsızı Fatih Altaylı oldu... Tetikçinin çirkin paylaşımına tepki yağıyor

Milyonları ilgilendiren kritik konularda zehirli kalemi ve diliyle her daim Türk halkının sinir uçlarıyla oynayan Fatih Altaylı 2. tur seçimlerinde Erdoğan'ın kazanacağı kanaati ortaya çıkınca Erdoğan'ın zaferini Suriyelilere bağladı.

GİRİŞ 28.05.2023 19:38 GÜNCELLEME 28.05.2023 20:13
Bu Habere 269 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde saat 17.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi. Sandıkların yüzde 93'ünün açılmasıyla ham ANKA hem de AA'nın verilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kayda değer bir farkla kazanacağı fikri kabul edilmeye başlandı.

14 MAYIS HEZİMETİ SONRASI HABERTÜRK'TEN İSTİFA ETMİŞTİ

14 Mayıs gecesi oy sayım işlemlerinde kamuoyunu devletin birçok kurumunu hedef alarak iftira ve yalanlarla suçlayan gazeteci Fatih Altaylı HaberTürk'ten istifa ettiğini açıklamıştı.

2. TUR MAĞLUBİYETİ ALTALI'YI ÇILDIRTTI

Muhalif medyanın tetikçi ismi Altaylı 2. tura kalan Yüzyılın seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferine gölge düşürmek için yine sosyal medyadan kirli bir manipülasyona girişti.

Erdoğan'ın galibiyetini Suriyelilere bağlayan Altalı "Farklara bakılırsa Türkiye’yi kimin yöneteceğine Suriyeliler karar verdi." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'dan çok çirkin paylaşım! Diyanet mahkemeye vermişti...Fatih Altaylı'dan çok çirkin paylaşım! Diyanet mahkemeye vermişti...

Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: 'Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!'Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: "Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!"

JAHREIN İSİM VERMEDEN TOPA TUTTU: SAKIN!

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Twitch’te yayın yapan Jahrein mahlaslı Ahmet Sonuç seçim sonucunu Suriyelilere yıkma algısı yapanlara tepki göstererek Kılıçdaroğlu'Nu işaret etti.

Paylaşımına "sakın!" diye başlayan Jahrein şu ifadeleri kullandı;

SAKIN! Sakın kimse suçu Suriye kökenli seçmene atmaya çalışmasın.

Defaatle sorduk. "Suriye kökenli seçmen seçime etki eder mi?" dedik.

CHP tarafından resmi açıklama geldi. "Etki edecek kadar yüksek bir sayı yok" dendi.
Tüm sorumluluk TARTIYA ÇIKANDA!

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 269
  • Fahri Özcan 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi kimin kuklası olduğu belli olmayanlara bu hazımsızlıklar ve kudurmalar ceza olarak yeter kininde boğul altaylı
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 10 ay önce Şikayet Et
    Fatih Altayli herhalde kafayı çekip çekip yorum yapıyor. Turgay Ciner herhalde bu yorumlara dayanamadığı için Haberturk TV deki işine son verdi.
    Cevapla
  • Hakli 10 ay önce Şikayet Et
    Daha düne kadar akp nin oy oranının dusme sebebi olarak Suriyeliler gösteriliyordu siz bu akılla daha beş yüz sene bir yere gelemezsiniz.Once iğneyi kendimize batırın.
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin insanı deyilsiniz ülkeyi terk ettiricen böylelerini
    Cevapla
  • Mehmet Arif 10 ay önce Şikayet Et
    Bununla biri numara vererek birbirlerine ajan demişti. İkisi de haklı olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!