TİSK Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik: Devletimizin ve milletimizin yanındayız

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Akkol, "Her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız" dedi.

TİSK Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik: Devletimizin ve milletimizin yanındayız
TİSK Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik: Devletimizin ve milletimizin yanındayız
GİRİŞ 29.05.2023 01:19 GÜNCELLEME 29.05.2023 01:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Özgür Burak Akkol, yaptığı yazılı açıklamada, seçimin ardından artık her zamankinden daha fazla çalışılması ve ülkece el birliğiyle üretilmesi gereken bir süreçte olunduğunu belirterek, "İşverenler olarak, yeni dönemde sosyal refah ortamının gelişmesini ve ülke rekabetçiliğimizin üst seviyelere hızla taşınmasını temenni ediyoruz. Bu temennimizin çalışma hayatımıza odaklanarak ve sosyal diyalogla birlikte mümkün olacağı inancındayız. Bunun için TİSK olarak her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız." ifadesini kullandı.

"SEÇİMİN ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ"

Bugüne kadar tüm çalışmaları, işçi, işveren, kamu ortak faydası ve sosyal diyalog ekseninde, tüm paydaşlarla işbirliği içinde yürüttüklerini vurgulayan Akkol, şunları kaydetti:

"Tüm ücretlerde asgari ücrete kadar olan tutarın vergi dışı bırakılması, Beyaz Bayrak uygulamasının devreye alınması başta olmak üzere çalışma hayatını doğrudan ilgilendiren pek çok konuda birlikte yol aldık. Bir kez daha işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar için teşekkür ederiz. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmaların yeni dönemde de artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bundan sonra da tüm birikimimizle ülkemizi ve çalışma hayatımızı en iyi noktaya taşımak için her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diler, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederiz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • erbu 10 ay önce Şikayet Et
    son iki senedir hükümet aleyhine yaptığınız alçaklıkları böyle destek mesajı örtmez. ama reisin umursamazlığı sizin en büyük avantajınız. şu andaki enflasyon iş dünyasının dedikodusuyla oluşmuştur ve hükümet bunu anlayamamış sizde ihaneti dibine kadar yapmışsınız. milletin emrindeymiş utanmaz hain ne yüzsüzlük ne utanmazlık ya
    Cevapla
  • Emekli mühendis 10 ay önce Şikayet Et
    Kısa ve net "Devletimizin ve Milletimizin yanındayız."
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha