Ankara'da afet alarmı: Belediye çalışanlarının izinleri kaldırıldı

Ankara'da beklenen kuvvetli yağış nedeniyle belediyenin ilgili ekiplerinde tüm personelin izinleri kaldırıldı.

Ankara'da afet alarmı: Belediye çalışanlarının izinleri kaldırıldı
Ankara'da afet alarmı: Belediye çalışanlarının izinleri kaldırıldı
GİRİŞ 30.05.2023 15:40 GÜNCELLEME 30.05.2023 15:40

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yerel kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bugün kentte beklenen yerel kuvvetli yağışların aynı anda "afet düzeyi"nde olacağı bildirildi.

Belediyenin ilgili ekiplerinde görevli tüm personelin izinlerinin kaldırıldığı kaydedilen açıklamada, tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ekiplerin çalışmalarının Ankara Büyükşehir Belediyesinin YouTube kanalından canlı yayında takip edilebileceği kaydedildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 1252 araç ve 3 bin 392 personelle teyakkuz halinde olduklarını bildirdi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...