İzmir'de cezaevi nakil aracı devrildi: Sürücü ve 10 asker yaralı

Bergama ilçesinde, şiddetli yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda devrilen cezaevi nakil aracındaki 10 askeri personel ile sürücü yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de cezaevi nakil aracı devrildi: Sürücü ve 10 asker yaralı
İzmir'de cezaevi nakil aracı devrildi: Sürücü ve 10 asker yaralı
GİRİŞ 30.05.2023 21:46 GÜNCELLEME 30.05.2023 21:46

Kaza akşam saatlerinde Küçükkaya mevkisinde meydana geldi. Görev sonrası Bandırma'dan dönen 35 DC 8199 plakalı cezaevi personeli taşıyan nakil aracı, yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Bergama Bayatlı Kavşağında dereye uçtu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye acilen polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada 4 kişi kendi imkânlarıyla araçtan çıkarken, nakil aracında sıkışan 7 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Araçtaki 1 subay, 5 uzman çavuş, 4 er ile aracın sürücüsü ilk kontrollerinin ardından, yaralı olarak Bergama Necla- Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak