Ekşi Sözlük'te 'hain' hamle! AK Partili esnafı 'fişleme' çalışması...

Muhalefete verdiği destek ve bitmek bilmeyen skandallarıyla bilinen Ekşi Sözlük'te, bu kez AK Parti’yi ve Başkan Erdoğan’ı destekleyen esnaflar hedef gösterildi.

GİRİŞ 31.05.2023 07:24 GÜNCELLEME 31.05.2023 09:26
Bu Habere 389 Yorum Yapılmış

Ekşi Sözlük’te AK Partili işletmelerin tek tek fişlenmesi ve buralardan alışveriş yapılmaması istendi. Seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir grup provokatörün halkı kin ve düşmanlığa itmesi büyük tepki çekti.

Türkiye, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için sandık başına giderek ülkeyi 5 yıl boyunca yönetecek olan Cumhurbaşkanını seçti.

Millet kararını verdi. Türkiye Yüzyılı'nın kapısı Başkan Erdoğan'la açıldı. Seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir grup provokatör, FETÖ'nün yeni propaganda sitesi haline gelen Ekşi Sözlük'te skandal bir kampanya başlattı.

AK PARTİYE DESTEK VEREN İŞLETMELER HEDEF GÖSTERİLDİ!

Ekşi Sözlük CEO'su Başak Purut tarafından kullanılan yazar ekibi "AK Partili esnaftan alışveriş yapmayacağım" başlığı ile başlatılan kampanya ile AK Parti'ye destek veren işletmeleri hedef gösterdi.

EKSİ SÖZLÜK'TE YENİ BİR SKANDAL

AK Partili esnafın fişlenmesinin istendiği Ekşi Sözlük'te buralardan alışveriş yapılmamasına dair provokasyon çalışması yürütüldü. Bazı işletmelerin isimleri de açık açık paylaşıldı.

EKŞİ SÖZLÜK'TE AK PARTİLİ HESAPLARI SUSTURMA OPERASYONU

2023 seçimleri öncesi operasyonlara başlayan Ekşi Sözlük, AK Parti'ye destek veren hesapları bilinçli şekilde tek tek kapatmıştı. Ekşi Sözlük moderasyonun CHP ve muhalefet ile ilgili başlıkları gündeme ve öne çıkanlara taşırken, AK Parti'ye destek veren kullanıcıların 'entry'lerini (yorumlarını) ve başlıklarını geri plana itmesi yoğun tartışmalara konu olmuştu.

İşte skandal kampanyaya ait yapılan paylaşımlardan bazıları:

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 389
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Artık hainlere müsamaha edilmeneli
    Cevapla
  • Han 11 ay önce Şikayet Et
    Yeter artık şu edepsizleri sonsuza dek susturun artık ,bu apaçık vatan hainlerini kodese sokun içerdekilerden dayak yesinler,ağızlarını burunlarını kırsınlar !!!!
    Cevapla
  • haşhaşiler 11 ay önce Şikayet Et
    fetöcülere dikkat edin. bu zavallı haşhaşiler kendi akrabalarını, arkadaşlarını, işyerindeki herkesi ve bulundukları yerdeki herkesi fişlerler. siz fetöcü haşhaşileri arkadaşınız sanmayın. sizi çoktan fişlemiştir ve kullanmaya başlamıştır bile. sizi başkalarının üstüne kışkırtmada üstlerine yoktur. sizi başkalarının üstüne kışkırtır kendisi kenarda bekler. düşmanının üstüne sizi salar.
    Cevapla
  • süleyman bülbül 11 ay önce Şikayet Et
    Bir zamanlar tüm ehli şerler Ülker....vb. gibilere boykot açmıştı. Ne oldu? Müslümanlar O' na sahip çıktı. Kimse evladını ezdirmeeezz
    Cevapla
  • deli 11 ay önce Şikayet Et
    kapatın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!