Ankara'da sağanak nedeniyle yol çöktü: Bu ayın içerisinde en az 4-5 defa çöktü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sağanağın ardından yolda çökmeler meydana geldi. İsyan eden bölge esnafı, "Bu ayın içerisinde en az 4-5 defa çöktü. Buraya devletimizden ve belediyemizden kalıcı bir çözüm istiyoruz." diye konuştu.

Ankara'da sağanak nedeniyle yol çöktü: Bu ayın içerisinde en az 4-5 defa çöktü
Ankara'da sağanak nedeniyle yol çöktü: Bu ayın içerisinde en az 4-5 defa çöktü
GİRİŞ 31.05.2023 20:15 GÜNCELLEME 31.05.2023 20:15
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Öğleden sonra etkili olan yağış, Yenimahalle'de hayatı olumsuz etkilerken, Şehit Cem Ersever Caddesi'ndeki yolda çökmeler meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri geldi. Çökmenin meydana geldiği yolda trafik kontrollü sağlandı, belediye ekipleri de çalışmalara başladı.

"BU AYIN İÇERİSİNDE EN AZ 4-5 DEFA ÇÖKTÜ"

Bölge esnafından Mevlüt Kazanan yaptığı açıklamada, bu yolda yağmur yağdıktan sonra sıklıkla çökmenin oluştuğunu belirterek, "Bu ayın içerisinde en az 4-5 defa çöktü. Buraya devletimizden ve belediyemizden kalıcı bir çözüm istiyoruz." dedi.

Öte yandan Keçiören ilçesinde de sağanak yer yer etkili olurken, trafikte aksamalar yaşandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Alparslan 10 ay önce Şikayet Et
    Belediye başkanız kimse ona gidin seçime gelince devletimiz demiyonuz
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 10 ay önce Şikayet Et
    Adam rüşvet yemiyor daha ne yapsın. Neler bekliyorsunuz sizde.....
    Cevapla
  • Yolun yolcusu 10 ay önce Şikayet Et
    Mesele çukuru kapatmak değil.. Kapatmış gene çökmüş.. Üzerine yol yaptığın, binaları diktiğin yerin altında ne var bir bak..? Bir araştır, jeolojik ölçüm, sondaj vs. ne gerekiyorsa artık yerin röntgenini çek bak bakalım çökmenin sebebi ne.. ona göre kalıcı sağlam çözüm üret. Taş devrinde yaşamıyoruz. 21 yüzyıldayız ama zihinler Mimar Sinan'ın devrinden bile geride.
    Cevapla
  • hak 10 ay önce Şikayet Et
    mansur un obrukları
    Cevapla
  • Cerrah 10 ay önce Şikayet Et
    ankara bb ve yenimahalle chp de onları çağırın, devletin yapacağı daha mühim işleri var, koskoca devlet kurumları çukur mu kapatacak yerel yönetim niye var o zaman, oy verdiğinizden hizmet isteyin kardeşim hesap sorun, biz Reise niye oy veriyoruz hizmet ettiği için ama doğru chp zihniyetinin hizmete kafası basmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı