"Onun bedeninde Filistin davasını görüyoruz" Ankara'da özel misafir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ile görüştü. Kurtulmuş, "Şeyh İkrime'yi gördüğümüzde onun bedeninde Filistin davasını da görüyoruz." dedi.

"Onun bedeninde Filistin davasını görüyoruz"  Ankara'da özel misafir
"Onun bedeninde Filistin davasını görüyoruz" Ankara'da özel misafir
GİRİŞ 31.05.2023 21:06 GÜNCELLEME 31.05.2023 21:06
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, partisinin genel merkezinde Mescid-i Aksa İmam Hatibi Sabri ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Burada açıklama yapan Kurtulmuş, Türkiye'deki cumhurbaşkanı seçiminin tüm dünyada ilgiyle takip edildiğini söyledi.

Türkiye karşıtı çevrelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aleni şekilde saldırdıklarını belirten Kurtulmuş, Türkiye düşmanı terör örgütleri PKK, YPG ve FETÖ'nün devreye sokularak Erdoğan karşıtı cephenin harekete geçirildiğini ifade etti.

Milletin her şeyin farkında olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Halkımız, yüzde 87 oranında büyük bir katılım oranını ortaya koydu, demokrasiye sahip çıktı, Türkiye'nin istikbaline sahip çıktı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yüzde 52'nin üstünde bir oyla cumhurbaşkanı olarak seçilmesine vesile oldu." ifadesini kullandı.

Seçimlerin Türkiye demokrasisi için bir zafer olduğunu dile getiren Kurtulmuş, seçim sonuçlarının dünyanın dört bir yanında kutlandığının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulmuş, "Şeyh İkrime'yi gördüğümüzde onun bedeninde Filistin davasını da görüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde Kudüs, Filistin davasından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Kurtulmuş, İsrail hükümetinin Gazze ve Batı Şeria'daki yasa dışı saldırılarını yakinen takip ettiklerini, saldırıların sonlandırılması için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Kurtulmuş, Mescid-i Aksa'nın kutsiyeti ve uluslararası hukuk tarafından sağlanan statüsünün korunması konusundaki hassasiyeti devam ettireceklerini kaydetti.

Mescid-i Aksa İmam Hatibi Sabri ise seçimlerdeki başarıdan dolayı Kurtulmuş'u tebrik etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Reis gibi Dünya LİDERİMİZ OLSAYDI inanın Mescid-i Aksa teslim edilmezdi sahipsiz bırakılmazdı ne dersek diyelim işgal edildi yazık çok yazık..........
    Cevapla
  • Dadaş 10 ay önce Şikayet Et
    En acil olarak Müslüman Türk birliği dünyası Filistine askeri barış birliği göndermeli.
    Cevapla
  • kaf.kum.Çıksın 10 ay önce Şikayet Et
    Allah daim sağlık ve sıhhat versin inşaallah.
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Müslümanların birlik olması ne kadar da güzel bir şey
    Cevapla
  • Leylim Ley 10 ay önce Şikayet Et
    Birlikmi Araplar filistin sorununu arap olmayan diğer müslüman ülkelerin eline altın tepside iade ettiler, kendileri israilin kuruluș gününü rezidandlarda yahudi liderlerle șampanya içerek kutluyorlar. Bu mu müslümanların birleșmesi, kıbrıs Türkünü hangi bir arap ülke tanıtıyor.
    Cevapla
  • Ertuğrul 10 ay önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH tüm mazlumlara ve Filistin kardeşlerimize yardım etsin İnşallah amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!